Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»

Γουίλι Ερνανγκόμεθ: «Από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ο Ολυμπιακός»
Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - 20:13

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ μίλησε για τον αυριανό (13/10) αγώνα της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague. Μεταξύ άλλων, ο διεθνής Ισπανός σέντερ ανέφερε ότι η ομάδα του Πειραιά είναι μία από τις κορυφαίες της Ευρώπης, ενώ σημείωσε πως το παιχνίδι θα είναι πρόκληση για του «μπλαουγκράνα».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι υπομονετικός άνθρωπος, χρειάζομαι τον χρόνο μου να προσαρμοστώ αλλά καθημερινά με βλέπω και πιο άνετο στο παρκέ. Η χημεία με τους συμπαίκτες μου είναι καλύτερη. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να τους βοηθήσω. Ελπίζω να επιστρέψουμε στη Βαρκελώνη με το απόλυτο των νικών. Αισθάνομαι τυχερός γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει. Την πίεση την έχουν άνθρωποι που πρέπει να θρέψουν οικογένειες και να πάνε φαγητό στο σπίτι. Αυτό είναι τσαγανό και παράσημο.

Νιώθω ότι έχω προσαρμοστεί στην πόλη, έχω την οικογένεια της κοπέλας μου εδώ. Στο γήπεδο ο Ρότζερ και οι συμπαίκτες μου κάνουν τα πάντα εύκολα για μένα. Περισσότερο από ομάδα, είμαστε ένα γκρουπ φίλων που θα παλέψει για να κερδίσει τίτλους. Περνάω υπέροχα στις προπονήσεις και αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνα, να είμαι χαρούμενος που παίζω μπάσκετ.

Είναι πολύ δύσκολη ομάδα ο Ολυμπιακός, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Θα είναι μια πρόκληση, ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να παίξουμε πολύ σοβαρά. Θα είναι το πιο μακρύ ταξίδι της σεζόν με τρία πολύ δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια (σ.σ. Ολυμπιακός, Γκραν Κανάρια, Παρτιζάν) και πολλές ώρες ταξιδιού. Αυτές οι προκλήσεις σε βοηθούν να βελτιωθείς και να δεις τα λάθη σου.

Με τον Μιλουτίνοφ είμαστε συνομήλικοι και έχουμε παίξει αντίπαλοι σε μικρότερες κατηγορίες. Πάντα θέλω να τα βάζω με τους καλύτερους σέντερ και να δείχνω ότι είμαι ένας από αυτούς», τόνισε ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Διαβάστε επίσης

Το νέο «ερυθρόλευκο» VIP Lounge! (pics)

Το νέο «ερυθρόλευκο» VIP Lounge! (pics)

Ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» σε υψηλό επίπεδο μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις υπηρεσίες που προσφέρει στους φιλάθλους του!