Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κακή εμφάνιση, αλλά δεν είναι ώρα για συμπεράσματα

Κακή εμφάνιση, αλλά δεν είναι ώρα για συμπεράσματα
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 - 00:08

Γράφει ο Δημήτρης Ασωνίτης

Κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι δεν είχα ενέργεια για να παλέψουν μέχρι το τέλος του αγώνα και να μπορέσουν να φύγουν με το «διπλό» από την Ιταλία. Ήταν από αυτές τις βραδιές που πήγαν όλα λάθος. Από την αποβολή του Κάνααν, μέχρι την αστοχία των Πειραιωτών (τρίτη χειρότερη επίδοση στην επίθεση).

Ο Θρύλος ήξερε ότι πήγαινε στη γειτονική χώρα για να κάνει μία υπέρβαση έχοντας απουσίες και, έχοντας «αδειάσει» από ενέργεια, ενώ προσπάθησε να δώσει τη δική του «μάχη» απέναντι στην ισχυρή και ανανεωμένη Αρμάνι. Προφανώς, όλα αυτά δεν είναι δικαιολογίες, όμως είναι η πραγματικότητα.

Το μεγάλο λάθος είναι να συγκρίνουμε το φετινό ρόστερ με το περσινό, αλλά και το ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στην περσινή σεζόν, με αυτό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Θρύλος έχει κρατήσει τον βασικό κορμό του, ωστόσο έχει και νέα πρόσωπα. Ακόμα, όλοι οι παίκτες του Μπαρτζώκα δεν έχουν καταφέρει να αγωνιστούν όλοι μαζί. Εάν ο Σίκμα ταιριάζει στην ομάδα, εάν ο Μπραζντέικις είναι κατάλληλος και όλα αυτά που ακούγονται και γράφονται, αυτό θα φανεί στο τέλος της σεζόν, εκεί που θα γίνει ο απολογισμός. Είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα και η ομάδα που μας έχει δώσει τόσες χαρές χρειάζεται στήριξη ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Θα έρθουν οι μεγάλες νίκες, αλλά θα έρθουν και οι βαριές ήττες. Είναι γνωστό ότι ο ανταγωνισμός στην Euroleague είναι τεράστιος και ο Ολυμπιακός θέλει για ακόμα μία χρονιά να φτάσει στην κορυφή. Την Πέμπτη (19/10) ο Θρύλος αντιμετωπίζει την Παρτιζάν. Μοναδικός στόχος του, να επιστρέψει στις νίκες και να αφήσει πίσω τον κακό εαυτό του. Το ΣΕΦ πρέπει να βράζει όπως και με την Μπαρτσελόνα. Πίστη στην ομάδα και τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Διαβάστε επίσης

Πάλεψε, αλλά «άδειασε» στο φινάλε...

Πάλεψε, αλλά «άδειασε» στο φινάλε...

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε σε ένα σκληρό ματς στο Μιλάνο, αλλά την κρίσιμη στιγμή ξέμεινε από λύσεις και δυνάμεις και ηττήθηκε με 65-53 από την Αρμάνι…