Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα διδακτική ήττα για την... dream team, με τον Σλούκα να τρέμει στα δύσκολα!

Νέα διδακτική ήττα για την... dream team, με τον Σλούκα να τρέμει στα δύσκολα!
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 - 23:49

Συνεχίζει να μας μοιράζει γέλιο αυτή η ομάδα, για την οποία ακούσαμε και διαβάσαμε τόσα πολλά όλο το καλοκαίρι, αλλά και τώρα στο ξεκίνημα της σεζόν. Ξέρουμε, δεν είναι είδηση πλέον, αλλά ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά και είδε το ρεκόρ του στη Euroleague να πέφτει στο 1-3, μετά την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (81-86) στην παράταση.

Η αλήθεια είναι ότι ο «πράσινος θίασος» κρατούσε τη νίκη στα χέρια του, όμως φάνηκε για ακόμα μία φορά ότι είναι ανίκανος για οτιδήποτε. Φυσικά, τα ρίχνουν πάλι στη διαιτησία, όμως είναι και αυτό λογικό, αφού κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν τις τραγικές εμφανίσεις τους, αφού δεν πείθουν στο παρκέ!

Ακόμα μία ηγετική εμφάνιση από τον Κώστα Σλούκα που έχασε τη μία από τρεις βολές, με 6'' να απομένουν για το τέλος της παράτασης. Μάλιστα, τελείωσε το παιχνίδι με 1/5 δίποντα, 1/6 τρίποντα και 3/6 βολές σε 31' συμμετοχής.Μιλάμε για τον απόλυτο ηγέτη! Όσο για αυτόν τον Χουάντσο που βάλθηκαν να μας πείσουν ότι είναι υπερπαίκτης, τι να πούμε; Ο ένας πόντος που είχε, σε συνδυασμό με τα 4 ριμπάουντ και τις 2 ασίστ, μιλάνε από μόνα τους.

Διαβάστε επίσης