Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν είναι για... όλους οι παρατάσεις

Δεν είναι για... όλους οι παρατάσεις
Σάββατο, 21 Οκτωβρίου 2023 - 00:05

Βλέπετε, καμία ομάδα δεν έχει τον χαρακτήρα και το dna του πρωταθλητή μέσα της. Μόνο ο Ολυμπιακός. Μόνο αυτή η ομάδα δείχνει τα... καρύδια της στα δύσκολα και βγαίνει μπροστά, ακόμα και αν οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρεθούν σε καλή βραδιά.

Άλλοι, λοιπόν, μπορούν να κερδίσουν στην παράταση και άλλοι... φοβούνται! Στην ιστορία της Euroleague ο Ολυμπιακός έχει τις περισσότερες νίκες σε παρατάσεις. Οι Πειραιώτες έχουν οδηγηθεί συνολικά 33 φορές στην παράταση στη διοργάνωση, έχοντας καταφέρει να κερδίσουν τελικά 22 από αυτά τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός εκτός από τις περισσότερες νίκες έχει και το μεγαλύτερο ποσοστό επικράτησης στην παράταση, 66.6%, δηλαδή κερδίζουν 2 από τα 3 παιχνίδια τους, που καταλήγουν στον εξτρά χρόνο.

Μάλιστα, για να θυμηθούμε την τελευταία φορά που ο Θρύλος έπαιξε στην παράταση, ήταν μόλις προχθές (19/10), απέναντι στην Παρτιζάν. Εκεί που οι «ερυθρόλευκοι», παρά τις απουσίες έδειξαν ότι είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός είδε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να πανηγυρίζει στο ΟΑΚΑ τη νίκη στο έξτρα πεντάλεπτο. Κάποια πράγματα μιλούν από μόνα τους...

Διαβάστε επίσης