Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίτερς: «Όταν επιστρέψουν όλοι θα βρούμε όλοι ρυθμό»

Πίτερς: «Όταν επιστρέψουν όλοι θα βρούμε όλοι ρυθμό»
Κυριακή, 22 Οκτωβρίου 2023 - 22:32

Ο Άλεκ Πίτερς έκανε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ μετά το τέλος του ματς μίλησε για το επερχόμενο παιχνίδι του Θρύλου με την Αναντολού Εφές, αλλά και για τον παικταρά Σάσα Βεζένκοβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου:

Για το παιχνίδι της περσινής σεζόν στην Ρόδο: "Θυμόμαστε ακόμα. Το παιχνίδι κρίθηκε με το τρίποντο του Σάσα (σ.σ. Βεζένκοβ) από την γωνία. Σε αυτά τα παιχνίδια προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Το καλό είναι ότι έχουμε μερικές μέρες να προπονηθούμε".

Για το παιχνίδι με την Εφές: "Όλοι ξέρουν ότι η Εφές είναι από τα πιο πετυχημένα κλαμπ τα τελευταία χρόνια. Κέρδισαν την προηγούμενη αγωνιστική, έχουν τρομερό ρόστερ με Λάρκιν, Κλάιμπερν, Μπομπουά και θα χρειαστεί ομαδική προσπάθεια, όπως είπα οι προπονήσεις αυτές τις μέρες θα μας βοηθήσουν"

Για τις απουσίες: "Όπως είπα είναι καλό να έχουμε όλα τα παιδιά που ήρθαν αργότερα, να μας δίνουν όχι μόνο πόντους αλλά καλές κατοχές σε άμυνα και επίθεση. Όταν επιστρέψουν ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα θα μας βοηθήσουν στο βάθος".

Για τον Σάσα Βεζένκοβ: "Δεν υπάρχει σύγκριση, τον αγαπώ. Ήταν τρομερό να παίζουμε μαζί την περσινή σεζόν. Είναι εκεί που είναι για κάποιον λόγο. Το μόνο που ήθελα φέτος είναι αν είχα περισσότερες ευκαιρίες, κάτι που έχω και αυτό είναι θέμα του κόουτς, να τις εκμεταλλευτώ. Η ομάδα είχε μερικά πάνω κάτω, αλλά όταν επιστρέψουν όλοι θα βρούμε όλοι ρυθμό, όχι μόνο εγώ"

Διαβάστε επίσης