Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την απαραίτητη ενίσχυση μπορεί να φτάσει και φέτος ψηλά

Με την απαραίτητη ενίσχυση μπορεί να φτάσει και φέτος ψηλά
Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 22:13

Γράφει ο Δημήτρης Ασωνίτης

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε στραβά στο ματς απέναντι στη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την 6η αγωνιστική της Euroleague, όμως μέσα στην κατάμεστη «Ulker Sports Arena» έδειξε ότι έχει ακόμα χαρακτήρα και τσαμπουκά. Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο -16, έκαναν κατάθεση ψυχής παίζοντας με επτά παίκτες κόντρα στην τουρκική ομάδα των πολλών εκατομμυρίων.

Οι Πειραιώτες ήταν συγκλονιστικοί στο δεύτερο ημίχρονο, πάλεψαν με νύχια και με δόντια, όμως στο τέλος τους βγήκε η κούραση. Οι «ερυθρόλευκοι» αγωνίστηκαν για ακόμα μία φορά χωρίς τους Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ ο συγκινητικός Νίκολα Μιλουτίνοβ έπαιξε με τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο. Με την απαραίτητη ενίσχυση ο Θρύλος μπορεί να φτάσει και φέτος ψηλά. Η σεζόν είναι μεγάλη και προφανώς δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η ομάδα έχει κρατήσει τον βασικό της κορμό και δείχνει ότι η... φλόγα μέσα της καίει ακόμα.

Προφανώς και ο Ολυμπιακός θα ήθελε να έχει ξεκινήσει καλύτερα στη σεζόν, ωστόσο μέχρι στιγμής έχει έρθει αντιμέτωπος με την ατυχία. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες έχουν πετύχει μεγάλες νίκες στη Euroleague, έχουν κερδίσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν, απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλό τους και είναι κάτι που δεν γίνεται να το παραλέιψουμε. Αυτή η ομάδα μας έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές και με τη στήριξη του κόσμου μπορεί να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί.

Σίγουρα, από τους «ερυθρόλευκους» λείπουν κάποιες πινελιές. Ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση δεν είναι κοινό μυστικό. Ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά και δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια. Μόλις ο Θρύλος καταφέρει να είναι και πάλι πλήρης, μπορεί να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή. Πίστη λοιπόν στην ομάδα και συνεχίζουμε...

Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε μέχρι τέλους, συγχαρητήρια και στον Μιλουτίνοβ

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε μέχρι τέλους, συγχαρητήρια και στον Μιλουτίνοβ

Ο κόουτς του Θρύλου έμεινε ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ συνεχάρη και τον Σέρβο σέντερ που αγωνίστηκε με τενοντίτιδα στο γόνατο!