Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τον έκλεψαν στο τέλος και που να βρει το δίκιο του; (video)

Τον έκλεψαν στο τέλος και που να βρει το δίκιο του; (video)
Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023 - 22:38

Αυτή είναι η Euroleague του Μποντιρόγκα! Καλωσήρθατε και ετοιμαστείτε να δείτε πολλές ακόμα... ομορφιές! Τα διαιτητικά εγκλήματα που έχουν γίνει σε πολλά παιχνίδια του Θρύλου στη νέα σεζόν, έχουν περάσει καλώς η κακώς απαρατήρητα. Το τελευταίο όμως δεν έχει προηγούμενο και επιτέλους κάτι θα πρέπει να γίνει!

Στην τελευταία κατοχή του Ολυμπιακού, στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, ο Γουίλιαμς-Γκος πήρε την επίθεση πάνω του, με τον Μαντάρ να του κάνει πεντακάθαρο φάουλ, αλλά τους διαιτητές να κλείνουν τα μάτια και να δίνουν τη νίκη στην τουρκική ομάδα των πολλών εκατομμυρίων!

Ναι, ο Θρύλος δεν έπαιξε καλά στις πρώτες δύο περιόδους, όμως στη συνέχεια έδειξε ποιος πραγματικά είναι και αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάθεται να δέχεται να του κλέβουν τον ιδρώτα. Όταν οι ρέφερι είδαν ότι οι Πειραιώτες επέστρεψαν έκαναν τα αδύνατα-δυνατά, έτσι ώστε η Φενέρμπαχτσε να πάρει τη νίκη. Γνωστή τακτική...

Δείτε το φάουλ που έγινε στον Γουίλιαμς-Γκος:

Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε μέχρι τέλους, συγχαρητήρια και στον Μιλουτίνοβ

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε μέχρι τέλους, συγχαρητήρια και στον Μιλουτίνοβ

Ο κόουτς του Θρύλου έμεινε ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο πάλεψαν οι «ερυθρόλευκοι» μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ενώ συνεχάρη και τον Σέρβο σέντερ που αγωνίστηκε με τενοντίτιδα στο γόνατο!