Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ώρα να δείξει τι μπορεί να κάνει!

Ώρα να δείξει τι μπορεί να κάνει!
Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 00:05

Mία ακόμα εβδομάδα της Euroleague ξεκινάει και ο Ολυμπιακός μετράει αντίστροφα για την πρώτη «μάχη», με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (14/11, 21:05). Μία αναμέτρηση που θα γίνει στο Βελιγράδι, λόγω όσων συμβαίνουν στο Ισραήλ.

Τελευταίο χρονικά ματς των Πειραιωτών ήταν αυτό απέναντι στον, πάντα αξιόμαχο, Προμηθέα. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν άνετα τη νίκη με 92-75 και έδειξαν ότι αρχίζουν να... ρολάρουν, σε μία σεζόν που ξεκίνησε με πολλούς τραυματισμούς.

Στην Euroleague, τελευταία αναμέτρηση του Θρύλου ήταν απέναντι στην Μπασκόνια, με τους Βάσκους να παίρνουν τη νίκη στο φινάλε (74-75). Πλέον, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έχουν αφήσει πίσω τους αυτό το παιχνίδι και θέλουν να βγάλουν αντίδραση, προκειμένου να επιστρέψουν στις νίκες και να ξεκινήσουν με το... δεξί σε αυτή τη διαβολοβδομάδα της διοργάνωσης. Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν χωρίς τον Νίκολα Μιλουτίνοβ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο στη διάθεση του κόουτς Μπαρτζώκα θα βρίσκεται ο Λουκ Σίκμα, ο οποίος επιστρέφει στη δράση μετά από πολύ καιρό.

Οι δυνατότητες της ομάδας είναι εξαιρετικές. Η σεζόν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λόγω των τραυματισμών, ωστόσο οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να δείξουν τι μπορούν να κάνουν και να πάρουν τη νίκη απέναντι στην πάντα πολύ δυνατή Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Θρύλε, ΓΕΡΑ!

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...

Ο Ολυμπιακός θέλει να αντιδράσει, απόψε (14/11, 21:05), κόντρα στη Μακάμπι στο Βελιγράδι.