Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ματς που έρχονται και η μαεστρική διαχείριση από τον Μπαρτζώκα!

Τα ματς που έρχονται και η μαεστρική διαχείριση από τον Μπαρτζώκα!
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2023 - 23:19

Από την αρχή της σεζόν ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι δεν ήταν ευχαριστημένος με την προετοιμασία που έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου. Μία προετοιμασία με... μισούς παίκτες, με τραυματισμούς και γενικώς με προβλήματα.

Παρά τα «εμπόδια» που μπήκαν στο δρόμο των Πειραιωτών, ο Έλληνας προπονητής διαχειρίστηκε πολύ σωστά την κατάσταση και συνεχίζει να κρατάει τον Ολυμπιακό ψηλά. Ήταν αναμενόμενο ότι η φετινή ομάδα δεν θα είχε καμία σχέση με αυτήν της περασμένης σεζόν. Και πως να ήταν η ίδια από τη στιγμή που υπάρχουν νέα πρόσωπα;

Το φετινό σύνολο του Θρύλου μπορεί επίσης να φτάσει ψηλά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει τον τρόπο και ξέρει καλύτερα από όλους τι να κάνει. Άλλωστε, μόνο κακό δεν μπορεί να πει κανείς το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν. Είναι λάθος να κάνουμε σύγκριση με την περσινή χρονιά. Ο κόουτς του Θρύλου «χτίζει» κάτι πολύ δυνατό το οποίο φυσικά και θέλει χρόνο.

Αυτή τη στιγμή, οι Πειραιώτες μετράνε 5 νίκες στην Ευρωλίγκα και τέσσερις ήττες. Κάτω από τον Θρύλο βρίσκονται ομάδες με το διπλό (και βάλε) μπάτζετ, όπως η Αναντολού Εφές και η Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και ομάδες που ενισχύθηκαν με ποιοτικούς και ταλαντούχους παίκτες και στοχεύουν ψηλά. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας διαχειρίστηκε δεν πτοήθηκε από τα προβλήματα που του παρουσιάστηκαν με τους τραυματισμούς και τις πολλές απουσίες και κρατάει τον Ολυμπιακό σε υψηλά επίπεδα.

Η σεζόν είναι μεγάλη και φυσικά τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Το μόνο σίγουρο είναι πως η αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού θα είναι ακόμα καλύτερη όταν επιτέλους βρεθούν όλοι οι παίκτες μαζί και καταφέρουν να προπονηθούν, αλλά και να αγωνιστούν. Χρειάζεται υπομονή, στήριξη και τα καλύτερα θα έρθουν. Θα υπάρξουν και οι κακές βραδιές, αλλά θα υπάρξουν και οι ακόμα καλύτερες. Η Euroleague είναι ακόμα πιο ανταγωνιστική, όμως ο Θρύλος μπορεί να φτάσει ξανά στην κορυφή.

Για την ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» κοιτούν το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ (24/11). Στη συνέχεια έχουν μεγάλες προκλήσεις μπροστά τους, όπως το ματς με τη Μονακό (εκτός έδρας), αλλά και αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (5/12). Οι Πειραιώτες γνωρίζουν πως να πάρουν τα αποτελέσματα που θέλουν και μπορούν να «χτίσουν» ένα νικηφόρο σερί, για να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους. Στήριξη, λοιπόν, σε αυτό το σπουδαίο σύνολο και τα καλύτερα έρχονται!

Διαβάστε επίσης