Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην... αναμονή για Πετρούσεφ ο Θρύλος

Στην... αναμονή για Πετρούσεφ ο Θρύλος
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 - 10:24

Μπορεί ο Ολυμπιακός να απέκτησε τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ωστόσο δεν σταματάει εδώ. Και αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ενισχυθούν και με έναν παίκτη για τις θέσεις «4» και «5». Όπως είναι γνωστό, ο «εκλεκτός» του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος του προπονητή του Θρύλου.

Ο Μπαρτζώκας τον θέλει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ με πλάνο... τριετίας, αλλά η περίπτωση του δεν είναι απλή. Ο Σέρβος παικταράς έχει συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς, την ομάδα που αγωνίζεται και ο Σάσα Βεζένκοφ. Με τους Πειραιώτες να περιμένουν την αποδέσμευσή του από τους «βασιλιάδες», ώστε να τον κάνουν δικό τους και να… ταράξουν τα νερά της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει με τον Σέρβο πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ωστόσο δεν υπάρχει συμφωνία. Το Σακραμέντο τον διατηρεί στο ρόστερ του, αφού υπάρχει φόβος μην... ξεμείνει από ψηλούς. Όπως γράφεται στη Σερβία, η επιθυμία του Πετρούσεφ είναι η επιστροφή του στην Ευρώπη. Και το μόνο σίγουρο είναι, ότι αυτό θα συμβεί, είτε άμεσα είτε τις επόμενες εβδομάδες. Με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, σήμερα, ξημερώματα Πέμπτης (23/11), ο Πετρούσεφ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς των Κινγκς στην Νέα Ορλεάνη. Για την ιστορία, το Σακραμέντο ηττήθηκε με 117-112 από τους Πέλικανς, με τον Σέρβο να μην αγωνίζεται, ενώ ο Βεζένκοφ πέτυχε ένα τρίποντο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης