Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από τον Έντνι στον Μήτρου-Λονγκ!

Από τον Έντνι στον Μήτρου-Λονγκ!
Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2023 - 11:02

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την αποψινή (24/11) αναμέτρηση με τη Euroleague στο ΣΕΦ, για την Euroleague! Το σημερινό ματς θα είναι ξεχωριστό για τρεις παίκτες του Θρύλου, οι οποίοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με το παρελθόν τους!

Φυσικά, πρόκειται για τους Τόμας Γουόκαπ, Ίγκνας Μπραζντέικις, αλλά και τον... νέο της παρέας, Ναζ Μήτρου-Λονγκ! Η σχέση του Θρύλου με τη Ζαλγκίρις δεν ξεκίνησε, ωστόσο τα τελευταία χρόνια. Οι δύο ομάδες συνδέονται από πολύ παλιά, αφού δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν κάνει το δρομολόγιο Κάουνας-Πειραιάς!

Ο Μήτρου-Λονγκ είναι ο 18ος της λίστας, ωστόσο για να πάμε στον πρώτο παίκτη που φόρεσε τη φανέλα τόσο του Ολυμπιακού όσο και της Ζαλγκίρις, θα χρειαστεί να πάμε αρκετά πίσω! Τη σεζόν 2005-06 ο Τάιους Έντνι έπιασε... Λιμάνι, έχοντας παίξει στην ομάδα του Κάουνας τη σεζόν 1998-1999.

Στη συγκεκριμένη λίστα βρίσκονται και οι Λιθουανοί Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Εουρέλιους Ζουκάουσκας, ο Λετονός Γιάνις Στρέλνιεκς, οι Σλοβένοι Μίρζα Μπέγκιτς και Γκόραν Γιούρακ και οι Αμερικανοί Γουίλ Τσέρι, Τρεμέλ Ντάρντεν, Όλιβερ Λαφαγιέτ με μοναδικό Έλληνα τον Ίαν Βουγιούκα.
Οι παίκτες που έκαναν απευθείας το δρομολόγιο Κάουνας-Πειραιάς είναι φυσικά ο Αξέλ Τουπάν, ο Τόμας Γουόκαπ, ο Ίγκνας Μπραζντέικις και ο Ναζ Μήτρου-Λονκ! Aντιθέτως, από τον Πειραιά στο Κάουνας πήγαν οι Ζακ ΛεΝτέι και Όγκουστιν Ρούμπιτ!

Διαβάστε επίσης