Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σλούκα, έχεις πιάσει πάτο δυστυχώς (video)

Σλούκα, έχεις πιάσει πάτο δυστυχώς (video)
Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 - 23:55

Κάθε ημέρα φροντίζει να δείχνει πόσο μικρός είναι! Δυστυχώς για αυτόν όταν αποσυρθεί από τη δράση θα ξεχαστεί γρήγορα. Παρά το ότι βρίσκεται στα 33 του χρόνια, ο Κώστας Sloucash δεν έχει βάλει μυαλό. Δεν έχει μάθει ότι με το οπαδιλίκι δεν κέρδισε κανείς τίποτα.

Ξαφνικά όταν πήγε στον Παναθηναϊκό άρχισε να μιλάει σε όλα τα ΜΜΕ, να λέει μεγάλα λόγια και να βγάζει έναν διαφορετικό εαυτό προς τα έξω! Βλέπετε τι κάνουν τα λεφτά; Αφού λοιπόν προκαλούσε με τις δηλώσεις του και τα γελάκια με οπαδούς των «πράσινων» που έβριζαν τον Ολυμπιακό, τώρα ο Κωστάκης είπε να το πάει σε άλλο... λέβελ!

Μετά τον αγώνα με τη Βαλένθια, ο Κωστάκης ο Σλούκας τραγούδησε ένα από τα πιο σιχαμερά συνθήματα του Παναθηναϊκού και φρόντισε να βγάλει το κόμπλεξ του προς τα έξω. Εικόνες που προκαλούν μόνο γέλιο και τίποτα άλλο.

Βέβαια, πριν λίγους μήνες όταν βρισκόταν στον Θρύλο, την ομάδα που τον ανέδειξε, έτρεχε να κρυφτεί για να μη φαίνεται στα πλάνα και απλά χαμογελούσε. Δεν πειράζει Κωστάκη, μην ανησυχείς. Έχεις πιάσει ήδη πάτο, δεν πάει παρακάτω.

Δείτε τα ξεφτιλίκια του Σλούκα:

Διαβάστε επίσης