Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Παίζαμε με σοβαρότητα»

Μπαρτζώκας: «Παίζαμε με σοβαρότητα»
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023 - 18:18

Την ικανοποίησή του, όχι μόνο για την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στο Λαύριο, αλλά και για το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής, εξέφρασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Αν εξαιρέσουμε το πρώτο επτάλεπτο, θεωρώ πως αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με την δέουσα σοβαρότητα. Αυτό μας έδωσε τη δυνατότητα να μοιράσουμε τον χρόνο. Παίξαμε μεσημέρι Σαββάτου, μετά το παιχνίδι αργά της Πέμπτης που είχε μεγάλη ένταση. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουράσουμε βασικούς παίκτες. Το Λαύριο είναι πολύ αξιόμαχη ομάδα, αλλά χωρίς δύο βασικούς Έλληνες παίκτες δεν μπορούσε να μας δυσκολέψει παραπάνω από το διάστημα αυτό στο ξεκίνημα που τα κατάφερε. Όταν προσαρμοστήκαμε στο τι ακριβώς κάνουν και παίζαμε ομαδικά όπως πάντα, έχοντας 24 ασίστ, το ματς κρίθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Εύχομαι καλή τύχη στο Λαύριο και ότι καλύτερο για τους στόχους που έχει θέσει».

Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε χωρίς προπόνηση»

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε χωρίς προπόνηση»

Ο κόουτς του Θρύλου μίλησε για τη νίκη επί του Λαυρίου και στάθηκε στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες έπαιξαν λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους από το Μόντε Κάρλο...