Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα χρειάζεται διάρκεια!

Τώρα χρειάζεται διάρκεια!
Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 - 10:03

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια επαγγελματική νίκη απέναντι στην Μπάγερν, το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ, παίζοντας τόσο, όσο τού ήταν απαραίτητο για να βάλει στο σακούλι του την έβδομη νίκη η οποία εκτός από τη βαθμολογική σημασία, έχει και την ψυχολογική διάσταση της...

Όσο και να πιστεύεις στον εαυτό σου, όσο βελτιωμένος και να δείχνεις, όσο και να πιστεύουν σε εσένα, είναι δεδομένο ότι η επιβεβαίωση απαιτείται.

Το μείζον για τον Ολυμπιακό, όπως και για όλες τις ομάδες στην παρούσα φάση, είναι η συγκομιδή νικών. Το βάθος στο ρόστερ θα αρχίσει να αποδίδει σταδιακά και απώτερο σκοπό η ομάδα να είναι φρέσκια όταν η σεζόν θα έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα και οι στόχοι θα αρχίσουν να κρίνονται.

Οι επιστροφές των τραυματιών και η ενσωμάτωση του Πετρούσεφ θα λύσει τα χέρια του Μπαρτζώκα και οι Πειραιώτες θα μπορέσουν να αποδώσουν καλύτερο μπάσκετ.

Το επόμενο ματς με την Βαλένθια έχει το ίδιο “πρέπει” με το χθεσινό καθώς θα ακολουθήσει νέα διπλή εβδομάδα, αλλά αυτή τη φορά μακριά από το ΣΕΦ. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να χτίσει ένα σερί νικών μέχρι το τέλος του 2023, ώστε να κλείσει την χρονιά με χαμόγελα και ηρεμία.

Διαβάστε επίσης