Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο... Σκακιστής συνεχίζει να ζει και να πεθαίνει με τις αξίες του! (video)

Ο... Σκακιστής συνεχίζει να ζει και να πεθαίνει με τις αξίες του! (video)
Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024 - 14:00

Γράφει ο Αντώνης Αντωνίου

Και τι δεν άκουσε όλο αυτό το διάστημα περί ενίσχυσης και παικτών που έχει κλείσει ο «κύκλος» τους στην ομάδα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκλεισε τα μάτια του και τα αυτιά του και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Δούλεψε σιωπηλά, για το καλό του Ολυμπιακού.

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής εμπιστεύεται τους παίκτες του και τους υποστηρίζει διαρκώς. Δεν είναι λίγες οι φορές που το δήλωσε ανοικτά και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι πλήρης για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

‘Ένα τρανό παράδειγμα είναι και η περίπτωση του Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο άνθρωπος του αγώνα, λόγω της εμφάνισής του γενικότερα, αλλά και του κρίσιμου τριπόντου που πετυχαίνει, ήταν πριν από μερικές ημέρες ήταν στοχοποιημένος από τους «ειδικούς» και όχι μόνο, που καλούσαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αφήσει τους συναισθηματισμούς και να τον αντικαταστήσει, με άλλον παίκτη, επειδή έμεινε πίσω λόγω του τραυματισμού του.

Για έναν παίκτη που τέσσερα χρόνια έχει «βγάλει» τα λεφτά του, και έχει γίνει ένα με τον κόσμο και βρίσκεται στις καρδιές των φιλάθλων. Ο Σκακιστής ασφαλώς και τον περίμενε υπομονετικά, και πλέον απολαμβάνει τους καρπούς των όσων θέρισε με την εμπιστοσύνη του.

Άλλωστε την στήριξη από τον οργανισμό του Ολυμπιακού την έχει και αυτό είχε αποδειχθεί και λίγους μήνες πριν μέσα από τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα.

«Εγώ έχω τον εξής κανόνα και αυτός δεν αλλάζει. Τους παίκτες που έχουν βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσουν ό,τι εγχώριο τίτλο υπάρχει, τους στηρίζω. Δεν σημαίνει, ότι επειδή έμεινε ένα μήνα εκτός ο ΜακΚίσικ θα τον αλλάξω. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό. Είναι σημαντικός για τον Ολυμπιακό και δεν θα τον πουλήσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τον περασμένο Νοέμβριο ο Έλληνας τεχνικός.

Διαβάστε επίσης