Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΑΕΚ, «προθέρμανση» για την ισπανική «διαβολοβδομάδα»!

Η ΑΕΚ, «προθέρμανση» για την ισπανική «διαβολοβδομάδα»!
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024 - 10:29

Επιστροφή στα παρκέ της Basket League για τον Θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει φουριόζος και στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΚ, για την 13η αγωνιστική της Basket League (14:45). Ντέρμπι… δεν το λες, αλλά αν μη τι άλλο μιλάμε για ένα δυνατό ματς, το οποίο φυσικά ο Θρύλος θέλει να πάρει, να συνεχίσει την προσπάθεια του να πάρει το πλεονέκτημα έδρας.

Κλασσική δυνατό ματς, απέναντι στην ΑΕΚ, με τη διαφορά των δύο ομάδων, βέβαια, να είναι αισθητή. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός ξέρει ότι πρέπει να είναι πάντοτε σοβαρός και προσηλωμένος, ώστε να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της κυριαρχίας του, στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι, άλλωστε, εκείνος, ο οποίος κάνει «κουμάντο». Στο παρκέ. Εκεί όπου πρέπει να παίζονται τα παιχνίδια.

Ενόψει της ισπανικής «διαβολοβδομάδας» της Ευρωλίγκα, η οποία θα δώσει χρήσιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες του Ολυμπιακού και έτσι το ματς με την ΑΕΚ δίνει μια καλή ευκαιρία για να διατηρήσει η ομάδα τον ρυθμό της και να παίξει εν συνεχεία με τα ματς με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια. Πάμε γερά!

Διαβάστε επίσης