Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ρεκόρ του Θρύλου ενόψει... ΑΕΚ!

Τα ρεκόρ του Θρύλου ενόψει... ΑΕΚ!
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2024 - 12:27

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει για τα ρεκόρ. Παίζει για τίτλους, νίκες. Για να δίνει χαρά στον κόσμο του. Αλλά καθώς παίζει ωραίο μπάσκετ, τα ρεκόρ... έρχονται μόνα τους. Πάμε να δούμε αυτά που κυνηγάει σήμερα, ενόψει ΑΕΚ (14:45) και αυτά που έχει ήδη στα χέρια του.

Αναλυτικά, ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:


MILESTONE

* Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ και ο Κώστας Παπανικολάου χρειάζονται μία τάπα για να φτάσουν τις 100 στην καριέρα τους στη Stoiximan Basket League. Είναι μία λίστα που έχει 49 μέλη.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Μία ακόμη τάπα χρειάζεται ο Μουσταφά Φαλ για να μείνει μόνος στη 10η θέση των μπλοκέρ του Ολυμπιακού στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο Γάλλος μοιράζεται αυτή τη θέση με τον Κάιλ Χάινς έχοντας από 61.

* Ο Αϊζάια Κάνααν είχε 18/33 τρίποντα στις πέντε τελευταίες εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League.

* Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό Aktor, ο Ολυμπιακός μέτρησε 7/8 παιχνίδια με τριψήφιες επιδόσεις ranking. Την έχασε μόνο κόντρα στο Περιστέρι bwin για έναν βαθμό (99).

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεπέρασε τους 80 πόντους στα τελευταία επτά παιχνίδια της, ενώ έμεινε κάτω από αυτήν την επίδοση στα τρία από τα πρώτα πέντε του Πρωταθλήματος. Έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (85,92) αλλά μέσο όρο μικρότερο κατά 6,3 πόντους από τον περσινό της κανονικής περιόδου (92,22).

- Ο Ολυμπιακός έμεινε σε μονοψήφιες επιδόσεις εύστοχων τριπόντων στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του. Στα τρία από αυτά δεν ξεπέρασε το 36,36% σε ευστοχία. Είναι πάντως η πιο εύστοχη ομάδα του Πρωταθλήματος αφού σουτάρει με 41,01%.

Διαβάστε επίσης