Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη!

Τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη!
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2024 - 15:30

Aυτό που κάνουμε τόσο καλά μόνο εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ όλα αυτά χρόνια είναι κάτι πολύ απλό, που οι άλλοι δεν μπορούν…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! Στις χαρές και στις λύπες. Στις νίκες και στις ήττες. Στα εύκολα, αλλά πάνω από όλα στα ΔΥΣΚΟΛΑ…

Τώρα η ομάδα μάς χρειάζεται όσο τίποτα άλλο! Τώρα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο ΚΟΝΤΑ της! Και με αυτόν τον τρόπο θα κάνει ξανά η διοίκησή μας τα πάντα για να δυναμώσει η ομαδάρα μας, έτσι ώστε να δούμε τον ΘΡΥΛΟ μας όπως ακριβώς τον θέλουμε!

Ορισμένοι έχουν αρχίσει και απογοητεύονται και είναι λογικό. Αυτή η ομάδα δεν χρωστάει σε κανέναν. Αυτή η ομάδα έχει κάνει τους οπαδούς της να κοιμούνται με χαμόγελο και να ξυπνάνε με χαμόγελο. Εχει δώσει αμέτρητες χαρές. Περνάει αυτή την στιγμή μια κακή φάση και τώρα πρέπει να είμαστε στο πλευρό της. Η δύναμη κάθε οργανισμού είναι ο κόσμος της. Η πρώτη αντίδραση όσων βρέθηκαν στην Ισπανία δείχνει το σωστό δρόμο.

Φυσικά, δεν λέμε ο κόσμος να τα βλέπει όλα ρόδινα και να μην ασκεί κριτική και να μην παραπονιέται, αλλά όποιος πάει στο γήπεδο να ξέρει πως η παρουσία του είναι δύναμη για τους πρωταγωνιστές. Η φωνή του μπορεί να τους σπρώξει και στη δύσκολη στιγμή την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη και ο Μπαρτζώκας και οι παίκτες του. Με ενωμένους παίκτες, προπονητές και κόσμο τα πάντα μπορεί να συμβούν. Και να θυμάστε κάτι. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι η ομάδα, αν μπει στα play-offs κανένας δεν θα τον θέλει για αντίπαλο. Ακόμη κι η Ρεάλ θα αισθανθεί κάπως άβολα, αλλά το θέμα είναι να μπει.

Διαβάστε επίσης