Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απαραίτητο ηλεκτροσόκ και το «καυτό» πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή!

 Το απαραίτητο ηλεκτροσόκ και το «καυτό» πρόγραμμα μέχρι τη διακοπή!
Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2024 - 19:23

Έγινε λοιπόν και αυτό στην φετινή, αναμφίβολα ασταθή και γεμάτη προβληματισμό σεζόν για τον Ολυμπιακό. Έφυγε με άδεια χέρια ή αλλιώς χωρίς έστω μία νίκη από διπλή αγωνιστική Ευρωλίγκας, κάτι που συμβαίνει σπάνια έως ποτέ στους «ερυθρόλευκους». Έχασαν έδαφος στην κατάταξη, απομακρύνθηκαν από την πρώτη τετράδα και αν δεν συνέλθουν θα κινδυνέψουν να μείνουν και εκτός δεκάδας. Καμία αντίρρηση πως όλες οι ομάδες είναι σχετικά κοντά στην κατάταξη, αλλά επειδή ακριβώς πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες στο τέλος, οι Πειραιώτες αρχίζουν να υστερούν σε αυτές τις λεπτομέρειες.

Ο Θρύλος έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του. Την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ακολούθως θα παίξει στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, κόντρα δηλαδή στην κορυφαία και πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης. Θα μπορέσει την υπέρβαση; Δύσκολο.

Στη συνέχεια, έχει να παίξει ένα βατό ματς στο Φάληρο κόντρα στην Άλμπα (30/1), ύστερα πάει στη Γερμανία (1/2) για να παίξει στο Μόναχο κόντρα στη Μπάγερν και στις 8 Φεβρουαρίου, πριν τη διακοπή, θα αγωνιστεί στη Βαλένθια κόντρα στην τοπική ομάδα.

Όπως βλέπετε, η πίεση είναι μεγάλη, αλλά η συγκεκριμένη ομάδα έχει αποδείξει πως λειτουργεί εξαιρετικά και σύντομα θα βρει τον τρόπο να... γυρίσει την κατάσταση. Το έκανε και πριν περίπου 45 μέρες όταν σε παρόμοια κατάσταση πίεσης αντέδρασε με 4/4. Απλά χρειάζεται ένα restart όπως είπε κι ο προπονητής της.

Διαβάστε επίσης

Τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη!

Τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη!

Υπομονή και πίστη και συνεχίζουμε να είμαστε ΚΟΝΤΑ, όπως έχουμε μάθει, όπως είναι φτιαγμένο το DNA μας και στο τέλος θα είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε…