Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλοι για έναν! Συν έναν!

Όλοι για έναν! Συν έναν!
Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 - 17:38

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει απόψε (22/1, 20:15) τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, όπως είναι γνωστό, χωρίς τον Μουσταφά ΦΑΛ.

Ο Θρύλος προχωρά στο ντέρμπι, δίχως τον Γάλλο γίγαντας. Και έτσι, αυτό το ντέρμπι πλέον αποκτά έναν άλλο χαρακτήρα. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα παίζουν απόψε για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά ΚΑΙ για τον Μουσταφά Φαλ.

Και όσοι βρεθούν απόψε στο παρκέ του ΟΑΚΑ, για να προσπαθήσουν να πάρουν αυτό το ντέρμπι, καλούνται να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους, παίζοντας όλοι… λίγο παραπάνω, για να καλύψουν και το κενό που αφήνει ο Φαλ.. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε διεξοδικά όλες τις πολύτιμες βοήθειες, τις οποίες ο Φαλ θα έδινε στο παρκέ. Όσοι παίξουν απόψε, καλούνται να τις κάνουν σε μεγαλύτερο βαθμό, καταθέτοντας πραγματικά… εαυτούς.

Το ματς έγινε αρκετά πιο δύσκολο. Ούτως ή άλλως ήταν, ως «αιώνιο» ντέρμπι. Πάντα αυτά τα ματς είναι πιο δύσκολα, δογματικά. Έχουν μεγαλύτερη πίεση και περισσότερο άγχος. Με την απουσία του Μουσταφά Φαλ,, το πράγμα δυσκόλεψε για τον Ολυμπιακό. Τώρα θα πρέπει για ένα παιχνίδι να παίξει για… δύο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Θα έχει πολύ δουλειά απόψε το βράδυ.

Όπως και να’χει, όσοι αγωνιστούν, όμως, σε όλες τις θέσεις, πρέπει απόψε να βάλουν παραπάνω. Και να παίξουν όλοι για έναν. Συν έναν!

Διαβάστε επίσης