Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον Μπαρτζώκα μέχρι τέλους!

Με τον Μπαρτζώκα μέχρι τέλους!
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 11:24

Είναι ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής. Είναι αυτός που έχει οδηγήσει τον Θρύλο σε μεγάλες επιτυχίες και μας έχει προσφέρει αμέτρητες χαρές και συγκινήσεις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να ηγηθεί του Ολυμπιακού. Δεν είναι τυχαίο ότι αναδείχθηκε δύο διαδοχικές φορές ο καλύτερος προπονητής στην Ευρωλίγκα.

Με τον... Σκακιστή στον πάγκο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Έλληνας προπονητής βρέθηκε σε πρωτόγνωρες συνθήκες, βλέποντας όλους τους σέντερ του να εγκαταλείπουν. Δεν πτοήθηκε. Έκανε τα πάντα και ώθησε τους παίκτες του να παλέψουν μέχρι τέλους. Προκλήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και από τους ψευτο-ρεπόρτερ των «πράσινων», αλλά τους έβαλε όλους στη θέση τους.

Μόνο σεβασμός για αυτόν τον προπονητή, που έχει γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ένδοξη ιστορία του Θρύλου. Όσο και αν προσπαθούν να τον στοχοποιήσουν οι απέναντι, εμείς θα είμαστε μαζί του μέχρι τέλους. Ο κόσμος του Ολυμπιακού βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ΓΑΥΡΟΥ Μπαρτζώκα. Είναι ένας από εμάς και πονάει την ομάδα όσο δεν πάει. Κάθε υγιής φίλαθλος, τον θέλει στο Λιμάνι. Εάν έχει κάνει λάθη ή έχει πάρει λάθος αποφάσεις, αυτό το αφήνουμε για τους «ειδικούς». Δεν υπάρχει προπονητής που δεν κάνει λάθη. Κόουτς, γερά!

Διαβάστε επίσης