Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θράσος να μιλάει για διαιτησία ο «εξασφύριχτρος»!

Θράσος να μιλάει για διαιτησία ο «εξασφύριχτρος»!
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 15:20

Πρέπει να έχουν πολύ θράσος στον Παναθηναϊκό για να μιλάνε για διαιτησία. Δεν μπορεί το ευνοημένο παιδί της διαιτησίας να έχει και παράπονα. Είναι αδύνατον. Βέβαια, έτσι έμαθαν όλα τα χρόνια και με αυτές τις γνωστές τακτικές συνεχίζουν να πετάνε λάσπη και να προσπαθούν να βγουν και από πάνω.

Έβγαλαν ανακοίνωση για τη διαιτησία, αυτοί που στη βρώμικη ιστορία τους κατάφεραν ότι κατάφεραν με διαιτητικό σπρώξιμο. Γελάει ο κόσμος. Από που να το πιάσουμε και από που να το αφήσουμε. Τους πόνεσε πολύ ο Θρύλος, που από τη στιγμή που ξεκουμπίστηκε ο Βασιλακόπουλος, τους εξαφάνισε. Τώρα νομίζουν ότι επειδή το μπάτζετ τους μεγάλωσε με «κρατικές πλάτες», θα κάνουν ότι γουστάρουν.

Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Τη μία ημέρα κάνουν λόγο για μαφία της Euroleague και την άλλη για μαφία της ΕΟΚ. Αυτοί που στη φετινή Euroleague του Μποντιρόγκα έχουν κερδίσει ΤΑ σφυρίγματα και είναι πρώτοι σε βολές. Η τακτική «όσο περισσότερο μας ευνοούν, τόσο περισσότερο θα γκρινιάζουμε», συνεχίζεται. Τα ίδια κάνουν και στην Ελλάδα. Η αηδία έχει και τα όριά της. Θέλουν διαρκώς να γυρίζουν το μπάσκετ προς τα πίσω. Δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για να δουν το ελληνικό μπάσκετ να πηγαίνει μπροστά.

Μέσα στην αστεία ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Γελάει ο κόσμος. Όλοι είδαμε τους οπαδούς τους να βρίζουν χυδαία τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον Λαρεντζάκη (στο μισό μέτρο κιόλας) και τους υπόλοιπους παίκτες των Πειραιωτών. Μάλιστα, λένε ότι στο παρελθόν οι διαιτητές τους στέρησαν νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό. Στερήθηκαν νίκες αυτοί που γκρέμισαν το γήπεδό τους για να μη φάνε 45 πόντους στο κεφάλι. Περαστικά τους.

Διαβάστε επίσης