Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τέτοια... καρδιά, μπορεί να πάει μακριά ο Ολυμπιακός!

Με τέτοια... καρδιά, μπορεί να πάει μακριά ο Ολυμπιακός!
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 - 10:05

Κόντρα σε θεούς και δαίμονες. Κόντρα στην γκίνια μας. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο Ολυμπιακός εκεί που έδειχνε πως το παιχνίδι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης εξελίσσεται σε «ναυάγιο», κατάφερε να επιστρέψει, όμως δεν στη μεγάλη ανατροπή και έχασε τελικά. Θα πεις κανείς, πως ήταν έτσι κι αλλιώς μια ήττα «εντός προγράμματος», αλλά όπως εξελίχθηκε το ματς, οι «ερυθρόλευκοι» αδίκησαν τους εαυτούς τους με λάθη αποφάσεις και αστοχίες που στοίχησαν.

Μισή ομάδα ξανά, χωρίς τους δύο «πύργους» (Μιλουτίνοφ, Φαλ), χωρίς Γκος, ο Λαρεντζάκης κατά την διάρκεια του ματς χτύπησε και αυτός, αλλά ο Θρύλος δεν λύγισε. . Αξίζουν πολλά μπράβο στον Μπάρτζώκα και τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, που πήγαν να γυρίσουν από την κόλαση σε ματς τελειωμένο, όπου θα γραφόταν αρνητική ιστορία, αλλά στις λεπτομέρειες πήγε να πετύχει μια νίκη που θα έμενε στην ιστορία.

Αν είχε έναν εκ των Ουόκαπ, Πίτερς, Κάνααν σε φυσιολογική βραδιά μπορεί να κυνηγούσε και το θαύμα. Τελικά έχασε ήρεμα, έχασε απλά και η ζωή του θα πρέπει να συνεχιστεί από 'δω και πέρα με νέα δεδομένα. Απόκτηση ψηλού και επανάκτηση ψυχολογίας μέσα από νίκες.

ΥΓ. Κόπηκαν απότομα τα γελάκια στους «απέναντι», όταν ο Θρύλος επέστρεψε στο ματς, έγιναν καφέ στα εσώρουχα τους. Υπομονή. Λίγο ακόμα και θα δείτε τι έρχεται.

Διαβάστε επίσης

Σεβασμός στον αρχηγό!

Σεβασμός στον αρχηγό!

Ο Παπανικολάου αποτελεί μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού και ο σεβασμός είναι το ελάχιστο που αξίζει, μπροστά σε αυτά που έχει κάνει για την ομάδα...