Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεβασμός στον αρχηγό!

Σεβασμός στον αρχηγό!
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 - 10:45

Η επιστροφή ήταν εντυπωσιακή, ο Ολυμπιακός άγγιξε το θαύμα στην Μαδρίτη απέναντι στην Ρεάλ, σε ένα ματς που έδειχνε χαμένο, οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν για τα καλά και αυτό συνέβη χάρη σε έναν παίκτη που έχει απαξιωθεί το τελευταίο διάστημα από μια μερίδα οπαδών της ομάδας.

Ο λόγος για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε συγκλονιστική απόδοση απέναντι στη Ρεάλ, ηγετική εμφάνιση, συγκινητική προσπάθεια. Κράτησε σχεδόν μόνος του όρθιο τον Ολυμπιακό στο δεύτερο μέρος, βάζοντας πολλά μεγάλα και κρίσιμα σουτ όταν η μπάλα έκαιγε. Ατομικό ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα οι 25 πόντοι που πέτυχε, έχοντας 6/8 τρίποντα, παλεύοντας με νύχια και με δόντια για την ανατροπή.

Ο Κώστας Παπανικολάου αποτελεί μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Η αφοσίωσή του στον σύλλογο, η πίστη του στην ομάδα, η ανιδιοτέλειά του μέσα στο παρκέ, αλλά και η προσφορά του με την ερυθρόλευκη φανέλα, είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα.

Ο σεβασμός είναι το ελάχιστο που αξίζει. Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα δεν πατούσε καλά στο παρκέ. Ωστόσο, ο κόσμος πριν τον «στήσει» στον τοίχο, ας διανοηθεί λίγο το τι θυσίες έχει κάνει για την ομάδα. Ο «Παπ» παίζει στα όρια της εξάντλησης από την περσινή σεζόν, δίνοντας σχεδόν 80 ματς, αποφασίζοντας και το καλοκαίρι να μην κάνει διακοπές, αλλά να δώσει το «παρών» στο Μουντομπάσκετ. Και να επιστρέφει πίσω στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν θα το έκαναν πολύ και αξίζει τεράστια αναγνώριση και σεβασμός ως προς το πρόσωπο του.

Διαβάστε επίσης