Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ράιτ: Ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι του Μπαρτζώκα!

Ράιτ: Ο κρυμμένος άσσος στο μανίκι του Μπαρτζώκα!
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 - 23:54

Με μία μόλις προπόνηση, χωρίς να γνωρίζει καλά-καλά τα ονόματα των συμπαικτών του και σε μία νέα διοργάνωση, ο Μόουζες Ράιτ έκανε εμφανισάρα στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα και έδειξε γιατί ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έκανε δικό του!

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025, συστήθηκε στο ερυθρόλευκο κοινό, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος για όλα! Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον έριξε στα... βαθιά και εκείνος τα κατάφερε! Ο Ράιτ τελείωσε το παιχνίδι απέναντι στην Άλμπα, μετρώντας 15 πόντους (7/9 δίποντα, 1 βολή), 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 4 κοψίματα, ενώ έμοιαζε σαν να γνώριζε από πολύ καιρό τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και το στιλ των «ερυθρόλευκων!

Μπορεί να είναι νωρίς για συμπεράσματα, όμως το πρώτο δείγμα είναι θετικό. Με τους Φαλ, Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ να απουσιάζουν, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήθελε να αποκτήσει έναν παίκτη που θα μπει μέσα από την αρχή και θα είναι έτοιμος. Ο Ράιτ έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και σίγουρα οι Πειραιώτες έχουν κάθε λόγο να χαμογελάνε.

Διαβάστε επίσης