Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ΣΕΦ αλλάζει λόγω Προολυμπιακού τουρνουά!

Το ΣΕΦ αλλάζει λόγω Προολυμπιακού τουρνουά!
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024 - 23:40

Το ΣΕΦ αναμένεται να αλλάξει το επόμενο διάστημα, με το Προολυμπιακό να είναι προ των πυλών, ενώ και στο θέμα της απόκτησης του Σταδίου από τον Ολυμπιακό περιμένουμε εξελίξεις εντός των επόμενων μηνών.

Αρχικά, αναμένονται να γίνουν όλες οι διαδικασίες και οι αλλαγές για να είναι απόλυτα έτοιμο να φιλοξενήσει αυτό το σπουδαίο μπασκετικό ραντεβού του ερχόμενου Ιουλίου, το ΣΕΦ αλλάζει όψη και αναμένεται να εκσυγχρονιστεί.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κάνει ήδη τις απαραίτητες προετοιμασίες και περιμένουν τις σχετικές συζητήσεις με ΕΟΚ και Κυβέρνηση για να προχωρήσουν τα έργα.

Τι έργα θα είναι αυτά; Ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά λοιπόν θα χρειαστεί να δημιουργηθούν 8 αποδυτήρια για να φιλοξενήσουν τις ομάδες, ενώ αρκετές θα είναι οι αλλαγές τόσο στον χώρο γύρω από το παρκέ, όσο και περιμετρικά του γηπέδου. Ανάμεσα στις αλλαγές συγκαταλέγεται ο εκσυγχρονισμός των φωτεινών πινάκων, αλλά και η τεχνολογική υποδομή του γηπέδου.

Η διοίκηση του ΣΕΦ έχει ετοιμάσει το σχέδιο με τη διοίκηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται η συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό και την απόκτηση του ΣΕΦ από τους Ερυθρόλευκους και αυτό είναι μέσα στα δεδομένα που έχουν δρομολογηθεί. Ακόμα επαφή δεν έχει γίνει ανάμεσα σε Κυβέρνηση και ΚΑΕ Ολυμπιακό, όμως αναμένεται να γίνει το επόμενο διάστημα, με θέληση όλων να είναι το τέλος των διαπραγματεύσεων μέσα στο καλοκαίρι.

Όταν ο Ολυμπιακός πάρει στα χέρια του στο ΣΕΦ, αυτό θα είναι μια κίνηση που θα αλλάξει άρδην τα δεδομένα για την ομάδα του Πειραιά.

Διαβάστε επίσης