Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα ρεκόρ του Θρύλου ενόψει... Προμηθέα!

Τα ρεκόρ του Θρύλου ενόψει... Προμηθέα!
Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου 2024 - 15:44

Ο Ολυμπιακός δεν παίζει για τα ρεκόρ. Παίζει για τίτλους, νίκες. Για να δίνει χαρά στον κόσμο του. Αλλά καθώς παίζει ωραίο μπάσκετ, τα ρεκόρ... έρχονται μόνα τους. Πάμε να δούμε αυτά που κυνηγάει αύριο, ενόψει Κολοσσού Ρόδου (17:15) και αυτά που έχει ήδη στα χέρια του.

Αναλυτικά, ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

MILESTONE

* «500άρηδες» σε διαφορετικές κατηγορίες μπορούν να γίνουν μέσα από αυτό το παιχνίδι ο Άλεκ Πίτερς και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Αμερικανός φόργουορντ χρειάζεται 11 πόντους και ο Έλληνας γκαρντ τρία αμυντικά ριμπάουντ.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Κώστας Παπανικολάου χρειάζεται μία τάπα για να γίνει ο 5ος στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League, που θα φτάσει τις 100.

* Ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ είχε 21 πόντους και 13 ασίστ στα τέσσερα παιχνίδια που αγωνίστηκε στο ΣΕΦ (5,25 πόντοι, 3,25 κατά μέσο όρο) ενώ στα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία είχε συμμετοχή, μέτρησε 62 πόντους (12,4 μέσος όρος) και 20 ασίστ (5 μέσος όρος).

* Με τρία εύστοχα τρίποντα ο Αϊζάια Κάνααν θα γίνει ο 8ος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα φτάσει τα 80 στη Stoiximan Basket League.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Οι «ερυθρόλευκοι» εκτέλεσαν με 80%+ στις βολές στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, κάτι που έγινε μόνο στα δύο από τα προηγούμενα 13.

- Ο Ολυμπιακός είχε διψήφιες επιδόσεις ranking στα τρία τελευταία παιχνίδια τους, κάτι που δεν έγινε σε κανένα από τα πέντε προηγούμενα.

Διαβάστε επίσης