Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι! Στο Κάουνας για το «διπλό»!

Θρύλος είσαι! Στο Κάουνας για το «διπλό»!
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 - 10:12

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση της Euroleague και δοκιμάζεται εκτός έδρας! Οι Πειραιώτες βρίσκονται στο Κάουνας για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις (1/3, 20:00) και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να ανεβάσουν το ρεκόρ τους στο 16-11.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην εξάδα! Οι μάγκες του Γιώργου Μπαρτζώκα γνωρίζουν ότι δεν θα έχουν ένα εύκολο παιχνίδι, ενώ στη διάθεση του Έλληνα προπονητή δεν θα βρίσκονται οι Γουίλιαμς-Γκος, Λαρεντζάκης, Μήτρου-Λονγκ και φυσικά ο Μιλουτίνοφ.

Η Ζαλγκίρις έχει βελτιώσει την αγωνιστική της εικόνα με τον Αντρέα Τρινκιέρι, έχοντας κερδίσει τα τρία τελευταία παιχνίδια στη διοργάνωση. Οι Λιθουανοί μετράνε 11 νίκες και 15 ήττες και τα παίζουν όλα για όλα, έτσι ώστε να μπουν στα play-in. Μέσα στην κατάμεστη Zalgirio Arena, ο Ολυμπιακός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Κάουνας και να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του και στην Ευρώπη.

Μετά το ματς με τη Ζαλγκίρις, ο Θρύλος θα επιστρέψει στο... σπίτι του, για τον αγώνα με τη Βίρτους Μπολόνια (7/3, 22:00), η οποία αυτή τη στιγμή έχει ρεκόρ 17-10!

Διαβάστε επίσης