Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαθημένος στα δύσκολα!

Μαθημένος στα δύσκολα!
Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024 - 12:28

Ο Ολυμπιακός έχει, πλέον, το «πρέπει» της νίκης, καθώς δε πρέπει να χάσει άλλο έδαφος στο κυνήγι της πρώτης 4άδας και πρέπει να αρχίσει να… χτίζει πάνω στο τελευταίο διάστημα που πραγματοποίησε στην Euroleague πριν την διακοπή. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μάθει να αντιδρούν και να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες και αυτό καλούνται να κάνουν για ακόμη μια φορά.

Πρέπει να επιστρέψουν στη δράση με νίκη, να βγάλουν το εξαιρετικό αγωνιστικό τους πρόσωπο και να συνεχίσουν στις νίκες στον… μαραθώνιο της Euroleague, παρότι υπάρχουν δυσκολίες και απουσίες.

Για καμία ομάδα δεν είναι εύκολο να παίζει με αρκετές απουσίες και η κατάσταση ζορίζει ακόμη περισσότερο όταν υπάρχει πίεση και ένα μεγάλο «πρέπει» για τον Ολυμπιακό. Το έχουμε ξαναγράψει, άλλωστε: Δεν υπάρχει κάτι άλλο από τη νίκη στο Κάουνας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στο Κάουνας δίχως τρεις περιφερειακούς και φυσικά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος ακόμη χρειάζεται μερικές εβδομάδες μέχρι να επιστρέψει στη δράση. Εκτός, επίσης, για την ομάδα του Πειραιά είναι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Ναζ Μήτρου-Λονγκ.

Ο Ολυμπιακός, έστω και έτσι καλείται στο Κάουνας να πάρει τη νίκη. Και να ξεπεράσει και τα δικά του τα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης