Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος είσαι...

Θρύλος είσαι...
Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2024 - 10:50

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη «μάχη» της Ευρώπης, απόψε (7/3). Με σημαντικές απουσίες -για άλλη μια φορά- ο Θρύλος υποδέχεται την Βίρτους Μπολόνια στο κατάμεστο (sold out) ΣΕΦ, στις 22:00, για την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι», με τέσσερις διαδοχικές νίκες στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, βρίσκονται στο 16-11 και σήμερα, θέλουν να «λιώσουν» τους Ιταλούς (17-10) στο «καμίνι» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ώστε να τους «πιάσουν» στην κατάταξη, ανεβαίνοντας στο 17-11, ενώ θέλουν να καλύψουν και τη διαφορά από το ματς του πρώτου γύρου (15η αγωνιστική) στην Μπολόνια (69-67).

Στο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς με την Βίρτους στο Φάληρο, ο κόουτς των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λαρεντζάκη, όπως -φυσικά- και του Μιλουτίνοφ (εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μήτρου-Λονγκ). Αντίθετα, την Τετάρτη (6/3), ο Γουίλιαμς-Γκος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του «σκακιστή» του Ολυμπιακού για την αποψινή εντός έδρας «μάχη» με την ιταλική ομάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Σενγκέλια ακολούθησε κανονικά την αποστολή και μάλιστα, συμμετείχε στο πρόγραμμα των Ιταλών και έτσι, «μπήκε» στα πλάνα του Λούκα Μπάνκι για το σημερινό κρίσιμο ματς της Euroleague στο «κάστρο» του Θρύλου (διαθέσιμος και ο Ντόμπριτς, αλλά όχι ο τραυματίας Κέικοκ).

Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια (28η αγωνιστική Euroleague), διαιτητές Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία), Σάσο Πέτεκ (Σλοβενία).

Διαβάστε επίσης