Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίτερς: «Οφείλαμε να είμαστε πιο δυναμικοί από το ξεκίνημα...»

Πίτερς: «Οφείλαμε να είμαστε πιο δυναμικοί από το ξεκίνημα...»
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 22:31

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε απέναντι στην Εφές στην Κωνστντινούπολη, ηττήθηκε με 85-72, και πήγε στο 18-12 στην φετινή Euroleague παραμένει γερά στο κόλπο της τετράδας.

Για έναν ακόμα αγώνα εκ των διακριθέντων του Ολυμπιακού ήταν ο Άλεκ Πίτερς. Ο Αμερικανός φόργουορντ φόρτωσε με 19 πόντους το καλάθι της Εφές σε 30′ στρογγυλά που έμεινε στο παρκέ, αλλά τελικά δεν ήταν αρκετά αυτά που έκανε για να φύγει νικητής ο Θρύλος από την Τουρκία.

Μετά την αναμέτρηση, ο Αμερικανός σχολίασε αυτά που δεν έκανε σωστά ή αρκετά αυτός και οι συμπαίκτες του για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

”Η Εφές έχει παίκτες με ταλέντο, ήταν καταστροφή για εμάς που ξεκίνησαν από την αρχή να ευστοχούν σε τόσα τρίποντα, μείναμε πίσω και έπρεπε να κυνηγάμε. Και στις δυο πλευρές του παρκέ δεν τα πήγαμε καλά. Αν δεν βγάζεις κάποιες άμυνες, δεν μπορείς να έχεις ρυθμό στην επίθεση. Κάναμε λάθη, θα μπορούσαμε να είχαμε κάποια επιπλέον ριμπάουντ και συνεπώς κατοχές. Ήμασταν γενικά κάπως αργοί σήμερα. Μας έλειπε το physicality, το δείξαμε και προχθές, άνοιξαν το παιχνίδι. Αν άλλαζε αυτό, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν φτάνει μόνο η αμυντική προσπάθεια του ενός, χρειάζεται ομαδική δουλειά. Είμαστε όλοι τσαντισμένοι στα αποδυτήρια από την προσπάθεια που κάναμε απόψε. Το καλό είναι ότι μπορούμε να επανορθώσουμε σε δυο ημέρες (σ.σ. με Βιλερμπάν στο ΣΕΦ) και να μπούμε στον δρόμο μας ξανά”

Διαβάστε επίσης