Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλέκος, λαμπρός τον οδηγεί! (video)

Αλέκος, λαμπρός τον οδηγεί! (video)
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 - 10:42

Φυσικά είναι κάτι το οποίο φαίνεται εδώ και αρκετό καιρό η αγωνιστική κατάσταση του Άλεκ Πίτερς. Αλλά φάνηκε και στο ματς με την Βιλερμπάν.

Ο Αλέκος ειδικότερα μετά την ανανέωση του συμβολαίου συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις και κάνει τη διαφορά και με το παραπάνω, αποτελώντας μια σταθερά για το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Αμερικανός φόργουορντ απέδειξε και στο χθεσινό ματς που έδειχνε να στραβώνει ότι έχει την ικανότητα να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και να την οδηγήσει στη νίκη.

Ο Πίτερς ήταν πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων», με 17π. και πέτυχε πέντε σημαντικούς πόντους, για το 66-61 και το 74-61 που «κλείδωσαν» το παιχνίδι. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε 5/7διπ., 2/4τριπ., 1/1βολ. και 6ριμπ. και στο φινάλε εξήγησε ότι «θέλεις πάντα μία τέλεια διπλή αγωνιστική και μετά την ήττα στο προηγούμενο ματς, στο οποίο δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας, αυτός ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για εμάς.

Αυτή ήταν η 22η φορά που ο Πίτερς τέλειωσε φέτος με διψήφιο αριθμό πόντων αγώνα της Ευρωλίγκα σε 30 συμμετοχές και τρίτη φορά στα τέσσερα τελευταία ματς και δείχνει ότι το έχει πάρει… πατριωτικά, θέλει να οδηγήσει την ομάδα του μέχρι το τέλος και να τα σηκώσει όλα φέτος.

Δείτε την εμφάνιση του Αμερικανού φόργουορντ κόντρα στην Βιλεραμπάν:

Διαβάστε επίσης