Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Του Σκακιστή την ομαδάρα, την λένε Ολυμπιακάρα! (videos)

Του Σκακιστή την ομαδάρα, την λένε Ολυμπιακάρα! (videos)
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 15:42

Τα... πεινασμένα σκυλιά του Μπαρτζώκα… κατασπάραξαν την Παρτιζάν και η Ευρώπη παραμιλάει για αυτούς ξανά. Ως πεινασμένα σκυλιά είχε χαρακτηρίσει τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του ο Τόμας Ουόκαπ σε δηλώσεις πριν από ένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα. Ο συγκεκριμένος παίκτης αποτελεί τον πλέον τέλειο εκφραστή αυτού που είπε και το πλέον τέλειο παράδειγμα για την κατηγορία: παίκτης ομάδας.

Ό,τι και να πει κανείς γι' αυτή την έκδοση του μπασκετικού Ολυμπιακού, είναι λίγο. Είναι απόλαυση να τους βλέπεις να βουτάνε στο παρκέ για μια χαμένη μπάλα. Είναι απόλαυση να βλέπεις άπαντες να πασχίζουν για να βγει μια άμυνα. Είναι απόλαυση να βλέπεις πως εναλλάσσονται από ματς σε ματς, ή ακόμα και από 10λεπτο σε 10λεπτο, οι πρωταγωνιστές. Όλοι οι παίκτες της 12άδας μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κι αυτό είναι σπάνιο και παράλληλα κάνει την ομάδα ακόμα πιο απολαυστική. Βασικά την κάνει αυτό ακριβώς που μόλις αναφέρθηκε, ΟΜΑΔΑ. ΟΜΑΔΑΡΑ.


Eκεί φάνηκε το μέταλλο αυτής της ομάδας, όταν είχε στραβώσει άσχημα το ματς. Αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο σε μια εχθρική έδρα «καμίνι», εμφανίστηκε ο Θρύλος. Οι μάγκες του Γιώργου Μπαρτζώκα που έχουν σαρώσει τα πάντα στο διάβα τους, άφησαν «αγάλματα» 20.000 οπαδούς της Παρτιζάν, που ήταν έτοιμοι να πανηγυρίσουν τη νίκη. Δεν ήξεραν, δεν ρώταγαν; Υπολόγιζαν χωρίς τον Σκακιστή και την αρμάδα του.

Η 4η περίοδος θα μείνει στην ιστορία. Όπως έχουν μείνει τόσες και τόσες ανατροπές με αυτή στην Κωνσταντινούπολη να βρίσκεται στην κορυφή.)

Το 28-10 με το οποίο ολοκληρώθηκε το τέταρτο δεκάλεπτο και το ματς δεν έχει γίνει ποτέ στα χρονικά. Και αν κάποιος την επαναλάβει αυτός θα είναι ο Ολυμπιακός. Ήταν το δεκάλεπτο της ηδονής για τους φίλους της ομάδας και του τρόμου για τους αντιπάλους του.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει φτιάξει ομαδάρα και τη χαίρεται ο κόσμος του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Μία ομαδάρα που «κεντάει» στο γήπεδο και κάνει πλάκα σε όλους τους αντιπάλους της.

Του Μπαρτζώκα την ΟΜΑΔΑΡΑ τη λένε ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ!

Μη σταματάς, μέχρι τέλους!

Διαβάστε επίσης