Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φόβητρο οι «ερυθρόλευκοι» ψηλοί

Φόβητρο οι «ερυθρόλευκοι» ψηλοί
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 11:19

Μετά από περίπου δυόμιση μήνες ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επιστρέφει δυνατός στα παρκέ και τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα σε ένα κομβικό σημείο της αγωνιστική σεζόν. Με δύο παιχνίδια να απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Euroleague και τον Ολυμπιακό να είναι με το… ενάμιση πόδι στα πλέι οφ της διοργάνωσης, ο Σκακιστής θέλει να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας.

Και ο Σέρβος σέντερ έρχεται στο κατάλληλο σημείο για να σταθεί στο πλευρό του Μουσταφά Φαλ και του Μόουζες Ράιτ για να δημιουργήσουν μια front line φόβητρο για κάθε αντίπαλο, μαζί βέβαια και με τον Φϊλιπ Πετρούσεφ.

Μια τετράδα ψηλών που επιτρέπει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στον Γιώργο Μπαρτζώκα και στα σχήματα που μπορεί να χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει μια γραμμή… Μαζινό κάτω από το «ερυθρόλευκο» καλάθι, αλλά και μια γραμμή κρούσης που μπορεί να τα υπερνικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ο Γάλλος «κροκόδειλος» τράβηξε αρκετό κουπί στο διάστημα της απουσίας του «Μίλου» ενώ ο Ράιτ αποδείχθηκε «λίρα εκατό» σχεδόν από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκε στο ρόστερ του Θρύλου, ενώ και ο Πετρούσεφ έχει δώσει μεγάλες λύσεις και η δική του επιστροφή από τον τραυματισμό του μέσα στις επόμενες ημέρες προσφέρει επιλογές κοντά και μακριά από το καλάθι.

Διαβάστε επίσης