Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς «Μίλου» και Πετρούσεφ ο Θρύλος

Χωρίς «Μίλου» και Πετρούσεφ ο Θρύλος
Τετάρτη, 3 Απριλίου 2024 - 13:25

Λίγες ημέρες αναβολή πήρε η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην αγωνιστική δράση μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός για περίπου δυόμιση μήνες. Ο Σέρβος σέντερ που έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων από την Τρίτη (2/4) κρίθηκε πως βρίσκεται στον απαιτούμενο ετοιμότητας και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι την Πέμπτη (4/4, 20:00) για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Εκτός αποστολή έμεινε και ο «Διόσκουρος» του «Μίλου» Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο έτερος Σέρβος σέντερ του Θρύλου βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας από το οστικό οίδημα που είχε στο γόνατο και φυσιολογικά δεν είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Το πλάνο για τον Μιλουτίνοφ προβλέπει να πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (12/04) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από 13 παίκτες, ενώ εκτός έμεινε και ο Γιώργος Τανούλης.

Η 13άδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Ουίλιαμς-Γκος, Λούντζη, Μήτρου-Λονγκ, Κάνααν, ΜακΚίσικ, Λαρεντζάκη, Μπραζντέικις, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Φαλ και Ράιτ.

Διαβάστε επίσης