Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο «ερυθρόλευκο» Βελιγράδι για το δύο στα δύο

Στο «ερυθρόλευκο» Βελιγράδι για το δύο στα δύο
Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024 - 00:16

Πριν μια εβδομάδα ο Ολυμπιακός άλωσε την Stark Arena επικρατώντας της Παρτίζαν και το ίδιο θέλει να κάνει και την Πέμπτη (4/4, 20:00) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 33η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Σε μια ατμόσφαιρα που αναμένεται πανηγυρική, κόντρα σε γνωστούς και φίλους, κόντρα σε πρώην συμπαίκτες και προπονητές το συναίσθημα δεν χωράει όταν είναι τέτοια η κρισιμότητα του αγώνα. Ο Θρύλος θέλει να διασφαλίσει την παρουσία του στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας εξασφαλίζοντας αυτόματα και τη συμμετοχή του στα πλέι οφ. Περιθώρια λάθους δεν υπάρχουν και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Σκακιστής.

Στις εξέδρες Ελληνες και Σέρβοι θα ανεμίζουν τα ερυθρόλευκα κασκόλ, αλλά μέσα στο παρκέ αναμένονται μεγάλες μάχες.

«Όταν μια ομάδα αγωνίζεται χωρίς την πίεση του αποτελέσματος, παίζει πιο ελεύθερα. Οι περισσότερες ομάδες έχουν πολλές ικανότητες και ταλέντο. Ο Ολυμπιακός προσεγγίζει κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα, όπως εκείνο της προηγούμενης εβδομάδας με την Παρτιζάν» σχολίασε ο Μπαρτζώκας πριν την αναχώρηση της αποστολής για τη σερβική πρωτεύουσα, δείχνοντας πως οποιαδήποτε χαλαρότητα θα ανοίξει την όρεξη του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των παικτών του.

«Πέρυσι χάσαμε, πρόπερσι κερδίσαμε στον πόντο. Είναι πάντα δύσκολο να παίζει ο αντίπαλος με τον Ερυθρό Αστέρα, λόγω της ποιότητας της ομάδας και της έντασης που δίνει ο κόσμος του. Δεν θεωρούμε το παιχνίδι κάτι σαν φιλικό» προειδοποίησε ο κόουτς του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης