Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαλ: «Μας έλειψε ο Μιλουτίνοφ»

Φαλ: «Μας έλειψε ο Μιλουτίνοφ»
Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 13:36

Ο Μουσταφά Φαλ έχει ρίξει άγκυρα έχοντας βρει το λιμάνι του στον Πειραιά. Ο Γάλλος σέντερ που είναι ένα από τα μεγάλα «όπλα» του Θρύλου στους ψηλούς, φέτος έχει μέσο όρο 7,7 πόντους με 4,5 ριμπάουντ και 2,7 ασίστ σε 23:08 λεπτά συμμετοχής.

Σε συνέντευξή του στη Meridiansports, αναφέρθηκε στους άλλους τρεις ψηλούς του Ολυμπιακού:

«Ο Μιλουτίνοφ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Είναι πολύ ταλαντούχος, με μεγάλη δεξιοτεχνία. Αυτή τη σεζόν ήταν άτυχος με τραυματισμούς, οπότε ήταν συχνά εκτός ομάδας. Όλοι όμως ξέρουν τι μπορεί να κάνει και είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφει. Σίγουρα μας έλλειψε, αλλά πιστεύω κάναμε καλή δουλειά και νικήσαμε αρκετά ακόμα και όταν εκείνος έλλειπε. Ο Μόουζες Ράιτ ήρθε και βοήθησε αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Θα είναι πιο εύκολο με αυτόν. Αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας ακόμη και όταν ο Μιλουτίνοφ δεν είναι μαζί μας.

Ο Πετρούσεφ έχει βοηθήσει πολύ από όταν ήρθε. Νομίζω πλέον έχουμε περισσότερο όγκο και αθλητικότητα. Ο Φίλιπ έχει καλή αίσθηση του παιχνιδιού. Σίγουρα, είναι ακόμη πολύ νέος, οπότε ακόμα βελτιώνεται. Έχει προσαρμοστεί στο νέο σύστημα και γίνεται καλύτερος μέρα με τη μέρα. Τώρα πρέπει να αναρρώσει εξαιτίας του τραυματισμού αλλά είναι ένας πολύ καλός μπασκετμπολίστας».

Διαβάστε επίσης