Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήραν την απάντησή τους: Αγκαλιά Σκακιστή – Πίτερς (photo)

Πήραν την απάντησή τους: Αγκαλιά Σκακιστή – Πίτερς (photo)
Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 16:19

Πολλή σκόνη και χωρίς λόγο σηκώθηκε με αφορμή το ότι ο Άλεκ Πίτερς δεν έδωσε το χέρι του στον Γιώργο Μπαρτζώκα στη δύσκολη νίκη του Ολυμπιακού επί του Περιστερίου. Κάποιοι τόλμησαν να χλευάσουν το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μπάσκετ το Θρύλου με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα, αναζητώντας ψεγάδια στις σχέσεις του Σκακιστή με τους παίκτες του.

Την ώρα που ακόμα και πρώην αθλητές με τους οποίου έχει δουλέψει ο Μπαρτζώκας αναπολούν τις ημέρες που ήταν υπό τις οδηγίες του και τονίζοντας σε όλους τους τόνους πως θα πρότειναν σε οποιονδήποτε παίκτη θα ζητούσε τη συμβουλή τους, να επιλέξουν με κλειστά τα μάτια να πουν «ναι» αν δεχθούν πρόταση συνεργασίας με τον κόουτς του Θρύλου.

Και η απάντηση σε όλους όσοι θεώρησαν πως οι σχέσεις Μπαρτζώκα – Πίτερς είναι τεταμένες, ήρθε συστημένη.

Με ανάρτησή της στο Instagram η ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έδειξε ξανά το οικογενειακό κλίμα που επικρατείς στις τάξεις της ομάδας, με αποκορύφωμα την αγκαλιά των δύο ανδρών που πιο πολύ θυμίζει πατέρα με γιο, παρά δύο ανθρώπων που δεν θέλουν να βλέπουν ο ένας τον άλλο.

«Μετά την προπόνηση της Τετάρτης (10/04) τα μέλη του Ολυμπιακού απόλαυσαν, τι άλλο(;), σούσι! Όσον αφορά στον λογαριασμό, ως είθισται, «καλύφθηκε» από τον ερυθρόλευκο κουμπαρά, όπου αφήνουν τον οβολό τους όσοι υποπίπτουν σε εσωτερικά παραπτώματα» αναφέρει στην ανάρτηση η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης