Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Προφανώς θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό» (video)

Μπαρτζώκας: «Προφανώς θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό» (video)
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 19:39

Η στοχοποίηση που υπάρχει προς το πρόσωπο του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει περάσει σε άλλα επίπεδα από την πράσινη προπαγάνδα. Χωρίς, καν, να υπάρχει αφορμή.

Και ο προπονητής του Θρύλου έδωσε τη δική του εξήγηση μιλώντας αμέσως μετά τη νίκη επί του Προμηθέα στο ΣΕΦ μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Δεν μπορώ να αντιπαρατεθώ με έναν πρόεδρο ομάδας. Η δική μου δουλειά δεν είναι αυτή. Εγώ είμαι προπονητής εναντίον προπονητή, ό,τι έχω με τον Εργκίν... Με την ευκαιρία θα ήθελα να τον συλλυπηθώ για τον θάνατο του πατέρα του. Τώρα αν ο αντίπαλος πρόεδρος του Παναθηναϊκού μου επιτίθεται κάθε τρόπο εδώ και μήνες, δεν είναι δική μου δουλειά να το αντιμετωπίσω, δεν έχω social media, δεν έχω ΜΜΕ όπως εκείνος, μπορώ να βγαίνω σε μια συνέντευξη, δεν θέλω να το κάνω, θέλω να το κάνω μόνο για την ομάδα μου, να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα στον στόχο μας. Η ανακοίνωση της ομάδας με καλύπτει απόλυτα. Θυμάμαι και στο παρελθόν, ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρέθηκε σε αυτή τη θέση, είναι αυτό το τοξικό παιχνίδι που παίζεται στο ελληνικό μπάσκετ όταν δυο ομάδες είναι πολύ ισχυρές. Τώρα αν είναι προσωποποιημένες σε εμένα, ίσως να με τιμάει κιόλας, γιατί προφανώς θέλουν να φύγω από τον Ολυμπιακό! Κάτι πιστεύουν ότι κάνω καλά».

Δείτε τις δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης