Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμερι: «Δύσκολο πλέον με Ολυμπιακό»

Έμερι: «Δύσκολο πλέον με Ολυμπιακό»
Τρίτη, 7 Μαΐου 2024 - 14:56

Μετά από την ήττα με 1-0 από την Μπράιτον, ο Ουνάι Έμερι τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του πως: «Υπήρξε μια κόπωση, μπορεί. Ίσως. Δεν είναι δικαιολογία για εμάς ότι είμαστε κουρασμένοι. Χάσαμε και δεν αξίζαμε περισσότερα. Αγωνιστήκαμε και ήμασταν συγκεντρωμένοι προσπαθώντας να ανταγωνιστούμε και να τους σταματήσουμε. Έκαναν περισσότερες ευκαιρίες από εμάς».

Ο Βάσκος προπονητής στάθηκε και στην εικόνα του γκολκίπερ Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος κάλυψε το κενό του τραυματία Εμιλιάνο Μαρτίνες και σχολίασε πως: «Χρειαζόμασταν τον τερματοφύλακα και ο Ρόμπιν Όλσεν έπαιξε φανταστικά. Ακόμα και το πέναλτι που απέκρουσε. Τους άξιζε να σκοράρουν». Συνέχισε ο Έμερι: «Τώρα το πιο σημαντικό είναι να ανακάμψουμε. Όταν παίζεις πολλούς αγώνες τότε υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος να τραυματίσεις παίκτες. Όπως έγινε με τον Μόργκαν. Είναι δύσκολο για τους μακροχρόνια τραυματισμένους παίκτες, αλλά δεν είναι στο μυαλό μας να παίξουμε μαζί τους. Οι παίκτες με τραυματισμούς όπως ο Τίλεμανς, ο Μορένο και ο Ζανιόλο, είναι πολύ σημαντικό γιατί χρειαζόμαστε επίσης φρέσκους παίκτες για να ανακατευτούν με αγώνες το Σαββατοκύριακο και την Πέμπτη».

Επιπροσθέτως, ο Ισπανός προπονητής επεσήμανε πως: «Ακόμα κι έτσι, είμαστε ανταγωνιστικοί. Παίξαμε με την Άρσεναλ πριν από δύο εβδομάδες σε παρόμοιες συνθήκες. Είχαμε την ίδια ιδέα κάνοντας το παιχνίδι μας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ανταγωνιστικά, αλλά δεν πήραμε καλό αποτέλεσμα και δεν αξίζαμε περισσότερα». Δήλωσε ακόμα: «Συνολικά είμαστε θετικοί. Μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τους παίκτες και τον σύλλογο. Το πιο σημαντικό τώρα είναι να ξεκουραστείς. Σκεφτόμαστε την Πέμπτη; Όχι, είναι για ξεκούραση. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τους αγώνες που θα παίξουμε. Είναι πιο δύσκολο τώρα την Πέμπτη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά θα είμαστε εκεί προσπαθώντας να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Στη συνέχεια, το Villa Park τη Δευτέρα κόντρα στη Λίβερπουλ. Περνάμε τις τελευταίες στιγμές της σεζόν πραγματικά έχοντας στόχους».

Διαβάστε επίσης