Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε «λιώσε» τη Μπάρτσα στο «καμίνι» του ΣΕΦ!

Θρύλε «λιώσε» τη Μπάρτσα στο «καμίνι» του ΣΕΦ!
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 00:25

Η ώρα για να εξαργυρώσει ο Ολυμπιακός τη νίκη που πήρε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», αλλάζοντας τον ρου της σειρά των πλέι οφ της Euroleague, έφτασε.

Το πλεονέκτημα έδρας είναι σε «ερυθρόλευκα» χέρια πλέον και στο «καμίνι» του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας το βράδυ της Μ. Τρίτης (30/4, 21:30) η πεινασμένη αγέλη των λύκων του Γιοώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμη να «δαγκώσει» ξανά τους Καταλανούς, να κάνει το 2-1 στη σειρά και να την τελειώσει τη Μ. Πέμπτη (2/5) και πάλι στο ΣΕΦ.

Ο Σκακιστής γνωρίζει πολύ καλά ότι όπως ο Θρύλος απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας, έτσι και μπορεί να το απωλέσει. «Δεν ξέρω τι σημαίνει έδρα. Για μένα είναι να παίζεις στο περιβάλλον σου. Εννοείται πως είναι σημαντικό και είμαστε προνομιούχοι που το έχουμε, όπως το είχε αρχικά η Μπαρτσελόνα. Γιατί παλεύουν οι ομάδες 34 αγωνιστικές; Εμείς δεν βλέπουμε τώρα σειρά, βλέπουμε μόνο το αυριανό παιχνίδι και θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, τα συναισθήματά μας και να μείνουμε στο πλάνο» σχολίασε ο Μπαρτζώκας, που σε σχέση με τους δύο αγώνες στη Βαρκελώνη έχει «λευκό« ιατρικό δελτίο αφού και ο Πετρούσεφ είναι καλά μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο ματς, αλλά και ο αρχηγός, ο Κώστας Παπανικολάου έχει προπονηθεί παρά την καταπόνηση από την ίωση και είναι έτοιμος και αυτός να προσφέρει όσο χρόνο του ζητηθεί.

Διαβάστε επίσης