Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Απίστευτοι παίκτες και κόσμος» (video)

Μπαρτζώκας: «Απίστευτοι παίκτες και κόσμος» (video)
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024 - 23:08

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργου Μπαρτζώκας, αποθέωσε τους παίκτες του και τους φιλάθλους μετά τη νίκη στον 4ο προημιτελικό.

«Δεν θέλω να αναφέρω τίποτα σχετικά με τα στατιστικά και τους αριθμούς. Όλο έχει να κάνει με το συναίσθημα που ένιωσα. Ένιωσα ευγνωμοσύνη για τους παίκτες και τους φιλάθλους για την εμφάνισή τους σε αυτή τη χρονική στιγμή. Ήταν πραγματικά απίστευτοι. Δεν θέλω να πω κάτι αρνητικό για το προηγούμενο ματς, όμως, νιώσαμε απογοητευμένοι. Παρόλα αυτά μαζέψαμε τα κομμάτια μας και παίξαμε το παιχνίδι με αυτή την ένταση, με αυτή την επιθυμία και αυτό το κίνητρο».

Στην συνέχεια ο κόουτς έκανε ξεχωριστή μνεία στον αρχηγό. «Θέλω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά στον Παπανικολάου. Οι εξετάσεις αίματος που έκανε δεν ήταν τόσο καλές, κανονικά θα έπρεπε να μείνει εκτός σε αυτή την αναμέτρηση. Κατά κάποιο τρόπο θυσίασε την υγεία του, καθώς δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει αυτό το τόσο έντονο και με ενέργεια ματς. Όμως, όλοι είδατε πόσο μας βοήθησε. Βέβαια, όλοι συνεισέφεραν σε αυτή τη νίκη».

Όσον αφορά στο 5ο ματς, δεσμεύτηκε για μια ακόμη μεγάλη μάχη: «Είμαστε χαρούμενοι για το 2-2 και τώρα θα πάμε στην Βαρκελώνη για να παίξουμε το μπάσκετ μας και να παλέψουμε όπως κάνουμε κάθε φορά. Και πάλι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα, είναι σπουδαία ομάδα. Η ποιότητα και η εμπειρία που έχουν είναι εντυπωσιακή. Αυτό κάνει τη νίκη μας ακόμη πιο σημαντική».

Δείτε όλη τη συνέντευξη τύπου:

Διαβάστε επίσης