Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε μου, κάνε το μπαμ στη Βαρκελώνη, να πάμε Βερολίνο!

Θρύλε μου, κάνε το μπαμ στη Βαρκελώνη, να πάμε Βερολίνο!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2024 - 09:51

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση, έτοιμος για να κάνει άλλη μια υπέρβαση! Μπροστά στη μεγάλη πρόκληση του να δώσει το «παρών» σε άλλο ένα Final-4, στην ένδοξη ιστορία του! Απέναντι στην Μπαρτσελόνα, στις 22:00, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα», ο Θρύλος θέλει να πάρει την τρίτη του νίκη στη σειρά των πλέι οφ και να τελειώσει τη δουλειά, για να πάει στο Βερολίνο και να διεκδικήσει την κούπα, μέχρι τέλους. Όπως κάνει εδώ και χρόνια. Παλεύει μέχρι τέλους.

Με πάθος. Με ψυχή. Με ποιότητα. Και με τον τρόπο που παίζει όλη την χρονιά. Δεν πρέπει να αγχωθεί και να διαφοροποιήσει κάτι στο παιχνίδι του. Ούτε πριν από το ματς, στην προετοιμασία, ούτε και κατά τη διάρκεια του αν δεν κυλήσει καλά για κάποιο διάστημα.

Ο Σκακιστής και η πάντα πεινασμένη για νέες διακρίσεις αγέλη των λύκων του, έχοντας ήδη νικήσει μια φορά στη Βαρκελώνη, στο Game 1, έχουν μπροστά τους λίγες ώρες για να προετοιμαστούν και να εμφανιστούν έτοιμοι να γράψουν ιστορία. Ο Θρύλος έχει δώσει πέντε φορές Game 5 και έχει προκριθεί τις τέσσερις, αλλά όλες έχοντας το πλεονέκτημα έδρας.

Απέναντι σε μια ομάδα, την Μπαρτσελόνα, η οποία είναι θέλει να του κόψει τον δρόμο. Απέναντι σε μια ομάδα, που ευνοήθηκε από τους «γκρι» στο Game 3 και ίσως γίνει και απόψε. Αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να μπει απόψε στο παρκέ, για να φροντίσει να μην υπάρξει… έκπληξη. Απόψε, η ομαδάρα του Μπαρτζώκα κόντρα σε όλους τελειώνει, τη δουλειά!

Πάμε Θρύλε!

Διαβάστε επίσης