Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο οιωνός που δείχνει Ευρωκούπα!

Ο οιωνός που δείχνει Ευρωκούπα!
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 11:52

«Με ένα όνειρο τρελό»; Όχι και τόσο τρελό πλέον! Οι τεράστιες, μαγικές στιγμές που ζει ο οργανισμός Ολυμπιακός και ο κόσμος του Θρύλου δεν έχουν προηγούμενο! Ο Ολυμπιακός μας πρόσφερε αξέχαστες στιγμές και είναι έτοιμος να μας προσφέρει ακόμα περισσότερες χάρη στον Σκακιστή, Γιώργος Μπαρτζώκα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να σηκώσει Ευρωπαϊκό με τους Πειραιώτες, ένας οιωνός αρχίζει να αχνοφαίνεται...

Στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις που η Μπορούσια έφτασε στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν την Ευρωλίγκα. Η πρώτη φορά ήταν το 1997, όταν η Ντόρτμουντ στις 28 Μαΐου είχε επικρατήσει 3-1 της Γιουβέντους στο Μόναχο, σχεδόν έναν μήνα αφότου ο Ολυμπιακός είχε σηκώσει στη Ρώμη την πρώτη του Ευρωλίγκα, απέναντι στην Μπαρτσελόνα (24/4/1997).

Η δεύτερη φορά ήταν το 2013, όταν οι Βεστφαλοί στις 25 Μαΐου έχασαν με 2-1 από την Μπάγερν στον τελικό του «Γουέμπλεϊ» (όπου θα διεξαχθεί και ο φετινός τελικός), ενώ οι Πειραιώτες δύο εβδομάδες πριν, στις 12 Μαΐου, είχαν πάρει την Ευρωλίγκα για τρίτη φορά νικώντας τη Ρεάλ στον τελικό του Λονδίνου.

Λέτε να… τριτώσει το καλό για τον Ολυμπιακό;

Διαβάστε επίσης