Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι!

 Να τελειώσει με ψηλά το κεφάλι!
Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 23:50

Μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης (87-76) στον ημιτελικό της Παρασκευής, ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει την ευρωπαϊκή σεζόν όσο πιο ανώδυνα γίνεται, στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Θρύλος και οι Τούρκοι τίθενται αντιμέτωποι το απόγευμα της Κυριακής (26/5) στις 18:00, με φόντο την τρίτη θέση της Euroleague, στην «UBER Arena» του Βερολίνου. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφερε να φτάσει για τρίτη σερί φορά σε Final-4, έχοντας παράλληλα ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της διοργάνωσης και, παρά, την ήττα από τους Ισπανούς θέλει να κλείσει επιτυχώς τις φετινές ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, επικρατώντας στον μικρό τελικό.

Εννοείται πως θέλει τη νίκη, για να ευχαριστήσει τον κόσμο του, αλλά αυτό το κάνει έτσι κι αλλιώς με την παρουσία του στο παρκέ. Άλλοτε κερδίζει, άλλοτε χάνει. Αλλά πάντοτε τα δίνει όλα. Και την ψυχή του. Και αυτό το έχει εκτιμήσει ο κόσμος που έκανε το ταξίδι και έδωσε δυναμικό «παρών» στο Βερολίνο

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός, απογοητευμένος από τον τρόπο αποκλεισμού από την Ρεάλ, αντιμετωπίζει την Φενέρμπαχτσε στην «Uber Arena», στον μικρό τελικό και θέλει να... τελειώνει για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να στρέψει την προσοχή του στο πρωτάθλημα. Γιατί, το θέλουμε πολύ και αυτό.

Διαβάστε επίσης

Ένας ΜΕΓΑΛΟΣ μικρός τελικός

Ένας ΜΕΓΑΛΟΣ μικρός τελικός

Ο κόουτς έχει την ευθύνη, μαζί με τους παίκτες, η ομάδα να εμφανιστεί ΠΩΡΩΜΕΝΗ στον μικρό τελικό και να διεκδικήσει την τρίτη θέση, στον μικρό τελικό (18:00).