Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μονέκε: «Ο Εβανς στον Ολυμπιακό 100%»

Μονέκε: «Ο Εβανς στον Ολυμπιακό 100%»
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 10:17

Ο Κίναν Εβανς «ακούγεται» έντονα για τον Ολυμπιακό, ενόψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 27χρονος γκαρντ έχει συμφωνήσει με τον Θρύλο. Κάτι που επιβεβαίωσε ο Τσίμα Μονέκε, ο οποίος «έντυσε» τον Αμερικανό άσο στα ερυθρόλευκα!

Μιλώντας στο Urbonus podcast, ο φόργουορντ της Μπασκόνια εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη μετακίνηση του Εβανς στους Πειραιώτες, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Κίναν Εβανς θα είναι στις All-Euroleague ομάδες την επόμενη σεζόν, γιατί θα είναι στον Ολυμπιακό. Αυτό θα πω. 100%. Σίγουρα. Είμαι φαν πολλών τέτοιων παικτών, αλλά ο Κίναν είναι ξεχωριστός. Είναι απλά διαφορετικός. Θα λάβει τα εύσημα που αξίζει, παίζοντας σε μια ομάδα σαν αυτή. Θα τους ξεκλειδώσει με τον τρόπο που θα έπρεπε να ξεκλειδωθούν φέτος. Είχαν μια εξαιρετική σεζόν, φτάνοντας μέχρι το Final-4 και πολλοί δεν περίμεναν ότι θα φτάσουν ως εκεί. Αλλά κάτι τους έλειπε και πιστεύω, ότι ο Κίναν είναι αυτό που τους λείπει».

Διαβάστε επίσης

Ένας ΜΕΓΑΛΟΣ μικρός τελικός

Ένας ΜΕΓΑΛΟΣ μικρός τελικός

Ο κόουτς έχει την ευθύνη, μαζί με τους παίκτες, η ομάδα να εμφανιστεί ΠΩΡΩΜΕΝΗ στον μικρό τελικό και να διεκδικήσει την τρίτη θέση, στον μικρό τελικό (18:00).