Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έδωσε το σύνθημα για το πρωτάθλημα ο Γουόκαπ (Video)

Έδωσε το σύνθημα για το πρωτάθλημα ο Γουόκαπ (Video)
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 23:07

Και τώρα…πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό, θέλοντας να κλείσει με ακόμα έναν εγχώριο τίτλο τη σεζόν, έχοντας ήδη κατακτήσει το Κύπελλο και μετά την τρίτη συνεχόμενη παρουσία σε Final-4 της Euroleague.

Αυτόν τον στόχο έθεσε και στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε (87-84) στον μικρό τελικό ο Τόμας Γουόκαπ, δίνοντας το έναυσμα, ώστε να κλείσει ιδανικά η χρονιά.

Ο Αμερικανός γκαρντ σχολίασε, επιπλέον, το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (24/5), αλλά και την συγκινιτική παρουσία των 5 χιλιάδων ΓΑΥΡΩΝ στο Βερολίνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Γουόκαπ:

«Έτσι είναι το μπάσκετ. Δεν ξέρεις αν θα κερδίσεις ή θα χάσεις ένα παιχνίδι. Ήρθαμε εδώ κάναμε ένα κακό ματς στο πρώτο ημίχρονο με τη Ρεάλ και πληρώσαμε το τίμημα. Έτσι είναι, μάθαμε απ' αυτό και κοιτάμε μπροστά στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η στήριξη που είχαμε την Παρασκευή ήταν απίστευτη. Ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με 20 πόντους χειροκροτούσαν για εμάς, φώναζαν για εμάς και ήταν στο πλευρό μας.

Αυτό σημαίνει πολλά για έναν παίκτη, για την ομάδα, να περιμένουν καλύτερη παρουσία από εμάς στα play offs του πρωταθλήματος. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά όχι μόνο οι παίκτες, οι προπονητές αλλά όλος ο σύλλογος, ο κόσμος, όλοι».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γουόκαπ:

[

Διαβάστε επίσης