Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «πλήρωσαν» και το πήρανε!

Το «πλήρωσαν» και το πήρανε!
Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 - 23:17

Απόψε το βράδυ γίναμε μάρτυρες μιας ακόμα προκλητικής διαιτησίας στον τελικό της Ευρωλίγκα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό με την Ρεάλ Μαδρίτης, που έκρινε στην ουσία το αποτέλεσμα στα κρίσιμα σημεία του ματς.

Η διαιτησία αυτή, ειδικά από την τρίτη περίοδο και μετά, αλλοίωσε, το αποτέλεσμα του αγώνα, χαρίζοντας τη νίκη και το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στον Παναθηναϊκό, ειδικά από την τρίτη περίοδο και μετά. Με το «πιόνι» τον Μεντί Ντιφαλά και τους υπόλοιπους δύο διαιτητές να ανοίγουν τον δρόμο για το τρόπαιο με απίστευτα και ανύπαρκτα φάουλ, με καταλογισμό τεχνικών ποινών για ψήλου πήδημα.

Ξεφτίλισε τα πάντα η... Μαφία του Μποντιρόγκα, να δώσουν μετάλλια και μπλουζάκια του ΠΑΟ για το κατόρθωμα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους το τι συμβαίνει. Ένας νέος «φάρος» φέγγει και πάλι με πράσινο φως, όπως συνέβαινε για δεκαετίες στο Ελληνικό μπάσκετ. Και εκεί διοικούσε ένας πρώην παίκτης τους (Βασιλακόπουλος) και στην Ευρωλίγκα συμβαίνει πλέον το ίδιο (Μποντιρόγκα) ευνοώντας τον Παναθηναϊκό και σφάζοντας με την πρώτη ευκαιρία τον Ολυμπιακό.

Το προϊόν της Ευρωλίγκα, γελοιοποιείται από τις αισχρές διαιτησίες και όλη η Ευρώπη πλέον φωνάζει για τα αίσχη...

Το 96 η FIBA ζήτησε επισήμως συγγνώμη από την Μπαρτσελόνα. Η Ευρωλίγκα του Μποντιρόγκα θα ζητήσει απ’τη Ρεάλ μετά τα αποψινά όργια;

Διαβάστε επίσης