Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη!

Τώρα είναι που χρειάζεται στήριξη!
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 12:22

Μετά το Final-4 του Βερολίνου ο Θρύλος επέστρεψε στην Ελλάδα για ακόμα έναν μεγάλο στόχο του. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League. Ο Ολυμπιακός καλείται να σηκώσει ξανά κεφάλι και να τα δώσει όλα απέναντι στο Περιστέρι για να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα γίνεται τη σειρά με των Δυτικών Προαστίων και την υπόθεση της πρόκρισης στους τελικούς.

Ίσως και να είναι …διδακτικό αυτό το φάιναλ φορ, προσφέροντας αρκετά χρήσιμα μαθήματα στους ανθρώπους του συλλόγου. Είναι πλέον …φως φανάρι ότι χρειάζονται σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, ώστε να μπορέσει ο Ολυμπιακός να κάνει το βήμα παραπάνω και να πετύχει αυτό που κυνηγά τα τελευταία 3 χρόνια.

Η ομάδα πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια της και συνεχίσει, καθώς δεν έχει χαθεί τίποτα ακόμα, βρίσκεται μέσα στους στόχους και με την έμπρακτη στήριξη του κόσμου θα τα καταφέρει.

Ένα πράγμα «τρομάζει» μόνο τον Ολυμπιακό: Ο κακός εαυτός του. Και ένα πράγμα «τρομάζει» μόνο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το να μη βλέπει προσπάθεια, όπως συνέβη στη Γερμανία και αυτό δεν πρέπει ουδέποτε ξανά να επαναληφθεί.

Ο Θρύλος καλείται να υπερασπιστεί τα πρωτεία του και να πάρει τον τίτλο για άλλη μια χρονιά κόντρα στον ΠΑΟ που έρχεται ως πρωταθλητής Ευρώπης και θα έχει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Μετά το νέο χαμένο φάιναλ φορ, οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα, κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο και σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να είμαστε όλοι δίπλα.

Διαβάστε επίσης

ΠΑΟ θα πει κομπλεξικός!

ΠΑΟ θα πει κομπλεξικός!

Πόσο ΝΑΝΟΙ! Οπαδός Παναθηναϊκού σημαίνει να έχεις πάρει την Ευρωλίγκα και να ασχολείσαι με τον Μπαρτζώκα!