Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟ θα πει κομπλεξικός!

ΠΑΟ θα πει κομπλεξικός!
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2024 - 15:08

Δεν αλλάζουν τα πράγματα. Μια ζωή τα ίδια. Όλο εμείς οι «διαφορετικοί», οι «ηθικοί» και δήθεν «μεγάλη ομάδα» και όποτε βλέπουν τον Ολυμπιακό… λιποθυμάνε και πιο συγκεκριμένα τον Γιώργο Μπαρτζώκα τα τελευταία χρόνια. ΟΚ, για να είμαστε και δίκαιοι και σωστοί, γιατί εμείς δεν είμαστε σαν και δαύτους, μία στο τόσο γίνεται και καμιά έκπληξη. Της στιγμής. Και χαίρονται και εκείνοι.

Ο νόμος της ζωής είναι, κάθε συνήθεια και κάθε δεδομένο, πρέπει κάποια στιγμή και να σπάει, ακριβώς για να έχει αξία ως δεδομένο… Και ποιο είναι το δεδομένο; Ότι μπροστά στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός είναι ένας αιώνιος «νάνος». Για ποιον λόγο αυτή η εισαγωγή;

Ο «εξασφύριχτρος» κατάκτησε την Ευρωλίγκα κόντρα στην Ρεάλ στον τελικό του Final-4 της Ευρωλίγκα, με τον «αγαπημένο» του τρόπο και όπως ήταν λογικό ο κόσμος του βγήκε στους δρόμους να πανηγυρίσει για το τρόπαιο. Ωστόσο, απέδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο κομπλεξικοί είναι. Πήγαν να υποδεχτούν την αποστολή της ομάδας τους από το «Ελ. Βενιζέλος» και αντί να ασχολούνται με το ευρωπαϊκο, είχαν στο μυαλό τους να βρίσουν και να χλευάζουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τους έχει δημιουργήσει πολλούς εφιάλτες, τα τελευταία χρόνια και βγάζουν τον πόνο τους και το κόμπλεξ τους, με την πρώτη ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης